Kenwood Chef KVC 3110S

Va aflati in cautarea unui robot de bucatarie bun? Gata! Nu mai este timp de pierdut. Va recomandam modelul Kenwood Chef KVC 3110S, un robot eficient din toate punctele de vedere. Si iata de ce ne-am hotarat sa spunem asta. (Doar acum la reducere)

Kenwood Chef KVC 3110S

Despre Kenwood Chef KVC 3110S

Robotul de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S are culoarea gri inox, fiind un produs usor de folosit si de asortat in bucatarie, asta in eventualitatea asortarii sale. Culoarea sa ii atribuie o alura moderna, demna de bucatariile actuale.

In orice caz, dimensiunile sale nu sunt mari. De cele mai multe ori, locul unui astfel de robot este in dulap, el fiind situat intr-o cutie. Astfel, modelul este simplu de carat, indiferent de situatie.

Despre Kenwood Chef KVC 3110S

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S – pentru un adevarat masterchef

Citeste si despre Arctic AGM5511DTTL

Rolul robotului de bucatarie este sa va ajute. Iar cand spunem acest lucru ne referim la mai multe aspecte: in primul rand, el reduce timpul petrecut in bucatarie, preluand din task-urile celor care prepara alimente. Dincolo de acest lucru, el reduce considerabil eforturile, atat fizice, cat si stresul pregatirii mancarurilor. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care gatesc des, mult si sanatos sau pentru familiile cu copii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mai mult decat atat, robotul de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S este un produs eficient si fiabil. El contribuie la obtinerea unor retete delicioase, indiferent ca este vorba de prajituri, paine, shake-uri, sucuri homemade si altele asemenea. Toti cei care au incercat deja robotul spun ca el le ofera varianta. Astfel, cand nu au habar ce sa gateasca, apeleaza la ajutorul acestui dispozitiv inteligent. Este, asadar, modelul Keenwood si o sursa de inspiratie, in bucatariile moderne.

Motorul acestui robot este puternic. Vorbim de nu mai putin de 1000 W, ceea ce reprezinta un lucru demn de tinut minte de catre utilizatori. De ce spunem asta? Pentru ca majoritatea robotilor de bucatarie se opresc undeva la 800 de W. Dar nu este si cazul acestui produs. Puterea mare influenteaza rapiditatea produsului, ceea ce il face un adevarat reper pentru cei care vor sa nu petreaca mult timp preparand alimente.

Citeste si despre Whirlpool ACMT 6332/WH

Telul acestui robot este proiectat de asa natura incat sa atinga fiecare zona a bolului. Miscarea este perfect, iar alimentele sunt bine amestecate pentru a obtine acel gust desavarsit. Iar acest lucru este valabil si in cazul cremelor pentru pajituri, biscuiti sau tarte. In plus, telul este folosit si pentru aluat. El ajuta la obtinerea unor preparate precum pizza. Desi pizza este considerat un aliment nesanatos, parintii fiind adesea reticenti cand vine vorba de acesta, trebuie sa luati in considerare faptul ca daca aceasta este facuta acasa, ea poate deveni un aliment foarte sanatos.

Viteza de rotatie a ustensilelor poate fi reglata, fiind adaptate nevoilor utilizatorului. Uneori, pentru creme usoare sau pentru batut oua, nu este neaparat necesara o viteza foarte mare. Batatorul de spuma este un adevarat atu pentru robot, avand in vedere faptul ca spuma trebuie sa fie intotdeauna perfecta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul robotului de bucatarie prezentat nu este unul mare. Este un pret bun, raportat la tot ce ofera produsul.