Kenwood Multipro Compact FDP 301WH

Bucataria moderna include tehnologie performanta, ce ajuta utilizatorii sa-si faca treaba bine si rapid. Astfel, este firesc ca ea sa includa atribute bune, asa cum este robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDP 301WH. Acesta din urma este capabil de rezultate bune, lucru pe care il vom demonstra mai detaliat in prezentarea urmatoare. (Doar acum la reducere)

Despre Kenwood Multipro Compact FDP 301WH

Robotul de bucatarie prezentat are culoarea alb imaculat, o nuanta placuta, moderna si simpla. Venind in varianta compacta, el este usor de depozit in dulapurile de bucatarie. Practic, el reprezinta o cutie cu multe accesorii eficiente, fiind capabil de a cuceri utilizatorii prin rezultatele sale bune.

Greutatea sa este de doar 2,3 kg, cu tot cu accesoriile pe care urmeaza sa vi le prezentam mai jos. In plus, dimensiunile, pentru a va face o idee mai clara sunt de 19 x 20 x 36,5 cm. Astfel nu trebuie sa va ingrijorati nici in ceea ce priveste transportul.

Despre Kenwood Multipro Compact FDP 301WH

Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDP 301WH – isi face treaba bine, ofera rezultate de top

Citeste si despre Daewoo KOR-6S3DBR

Cum ne putem da seama daca un robot de bucatarie isi face treaba bine? Ei bine, acest lucru se realizeaza daca el este capabil sa amestece, sa taie si sa marunteasca alimente. Dar sa o luam pe rand si sa analizam modelul de blender marca Kenwood.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acesta are in dotare un vas practic, a carui capacitate este suficienta pentru nevoile utilizatorului obisnuit: 2,1 L. Totodata, acest robot include si un vas pentru blender in care se stocheaza continutul. Capacitatea acestuia din urma este de 1,2 L. Numarul de accesorii al dispozitivului este destul de mare, astfel incat el sa poata fi usor de folosit, dar si rapid. Pana la urma, acesta este rolul unui robot: sa ajute utilizatorii sa economiseasca timp.

Motorul robotului este de 800 W, ceea ce il face suficient de puternic si rapid. In plus, vorbim de un produs rezistent, capabil sa faca fata chiar si alimentelor ceva mai tari, asa cum sunt unele fructe sau legume. Tot in aceasta categorie putem include gheata.

Citeste si despre Arctic AGM5511DTTL

Robotul are doua viteze, dintre care una este pentru cei care se grabesc foarte tare. De exemplu, cand vreti sa pregatiti masa pentru copii, iar alimentele sa fie bine maruntite, o astfel de viteza Plus este exact ce aveti nevoie.

Iar pentru ca tot i-am mentionat pe copii, acestia au nevoie de o alimentatie sanatoasa care sa includa si sucuri bogate in vitamine. Acestea sunt obtinute din fructe precum citricele si sunt servite proaspete. Pentru a obtine sucuri de buna calitate, robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDP 301WH are in dotare un taietor cu o lama din otel ce nu se oxideaza, un disc de emulsionare, unul de taiere si feliere pentru bucati mari si blenderul oe care l-am amintit deja.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Sa vorbim putin si despre pret. Robotul de bucatarie nu este un produs care sa va ceara sa scoateti din buzunar exagerat de multi bani. El se incadreaza in tipologia produselor care detin astfel de atribute. In plus, este vorba de un model compact, usor de transportat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply