Kenwood Multipro Compact FDM301SS

Sa vorbim despre roboti de bucatarie, adica acei aliati care trebuie sa faca fata provocarilor precum: tocat, maruntit, taiat, amestecat. Voi cum va alegeti robotul de bucatarie? Care sunt criteriile care determina eficienta? Daca nu aveti habar, va spunem noi. Un robot de bucatarie trebuie sa le cam aiba pe toate: de la atribute bune, pana la functii inovative, design compact. Iar un exemplu de produs care le are pe toate este robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDM301SS, un model pe care am ales sa-l prezentam si noi. (Doar acum la reducere)

Despre Kenwood Multipro Compact FDM301SS

Robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDM301SS are culoare alba, fiind usor de asortat cu restul bucatariei.

Este un robot de bucatarie care se remarca printr-un vas care poate fi numit practic. Acesta are o capacitate buna de 2,1 L si un blender care va pune la dispoztie nu mai putin de 1,2 L. Dincolo de acest lucru, robotul poate fi considerat compact, datorita faptului ca toate ustensilele sale sunt de dimensiuni potrivite. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca ele sunt simplu de manevrat, dar nu ocupa nici foarte mult.

Despre Kenwood Multipro Compact FDM301SS

Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDM301SS – multifunctional

Citeste si despre HEINNER HMW-20GRD

Insa, pentru a intelege mai bine cum functioneaza robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDM301SS, trebuie sa va precizam mai intai ce stie sa faca. El este genul de robot care ofera performanta. Totul se datoreaza unui motor puternic de 800 W care ofera utilizatorului posibiolitatea de a seta doua viteze. Acestea sunt diferite si corespund celor doua situatii. Vorbim de viteza Plus care determina rapiditate, fiind ideala pentru momentele in care va grabiti foarte tare. Un exemplu bun in acest sens este dimineata. Oamenii se grabesc destul de tare dimineata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Si pentru ca stilul de viata sanatos este tot mai greu de obtinut, produsul vine si cu un storcator de fructe bun. Acesta face ca sucurile pline de savoare sa nu lipseasca din dieta zilnica a fiecarui membru al familiei. Indemnati-va, astfel, familia sa consume produse de buna calitate.

Motorul pune in functiune atributul de taiere si maruntire a alimentelor, astfel incat ele sa fie gata pentru bauturi fresh, cocktailuri, piure, salate, shake-uri si altele asemenea. Dintre dotari face parte si un disc bun pentru feliere, ideal pentru legume si fructele.

Citeste si despre Tefal MasterChef Gourmet QB508GB1

Lamele cutitelor sunt confectionate din inox, pentru a putea fi usor de curatat si a se dovedi rezistente in timp. Si pentru ca tot vorbeam de ingredientele unei diete sanatoase, mentionam ca robotul include si functia de blender. Ea este importanta pentru a amesteca armonios intregul continut.

Robotul se ocupa si de framantat. El are in dotare un tel care realizeaza acest lucru perfect. Iar cand vi se face pofta de patiserie, produse de brutarie sau cofetarie, telul este un adevarat ajutor. El se intelege bine atat cu aluatul, cat si cu cremele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu putem incheia prezentarea robotului de bucatarie Kenwood Multipro Compact FDM301SS fara a vorbi despre pret. Nu este o suma foarte mare cea pe care o aveti de scos din buzunar pentru acest robot, ci este mai degraba una potrivita dotarilor produsului. Astfel, putem vorbi de incadrarea in tipare, ceea ce Keenwood a si urmarit de fapt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply