Bosch MUM4655EU

Un produs electrocasnic scump nu denota si o calitate de neegalat, cum nici un produs la un pret scazut nu este mai putin calitativ. De altfel, robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU (acum in oferta) se bucura in momentul de fata de un succes urias, nu doar datorita calitatii imbatabile ale produsului, ci si a pretului avantajos la care poate fi achizitionat.

Bosch MUM4655EU

Despre Bosch MUM4655EU

Acest produs electrocasnic multifunctional ofera rezultate excelente, apreciate chiar si de cei mai pretentiosi utilizatori. Pe langa faptul ca beneficiaza si de un numar ridicat de accesorii optionale si deosebit de practice, intregul dispozitiv este foarte usor de utilizat, insa si de intretinut si curatat totodata. Astfel, fiind ingrijit corespunzator, se va bucura si de o durata mai lunga de viata.

Star – Light 32DM2200
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2200, HD Ready

Acest dispozitiv electrocasnic ce merita sa se afle in orice bucatarie complet utilata impresioneaza placut prin caracteristicile sale moderne si de neegalat. Sunt multe astfel de modele pe piata, insa acesta se remarca prin designul atractiv, precum si a pretului accesibil.

Functiile si caracteristicile moderne ale robotului de bucatarie Bosch MUM4655EU

Acest robot de bucatarie Bosch MUM4655EU s-a facut remarcat nu doar prin designul sau atractiv, ci si prin puterea extraordinara a acestuia de 550W. Produsul prezinta totodata si 4 trepte de viteza ce garanteaza rezultate pe masura asteptarilor.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

Acesta isi incanta utilizatorii si cu un bol ce prezinta o capacitate de 3.9 l, ceea ce inseamna ca se poate prepara chiar si o cantitate de 2 kg de aluat. In plus, capacitatea blenderului e de 1 l, iar capacitatea de framantare e de 2000 g. Ca si accesorii deosebit de utile ale acestui  robot de bucatarie Bosch MUM4655EU, important de mentionat sunt: suportul pentru accesorii, masina de tocat carne, dispozitiv pentru maruntire rapida, blender din plastic, spirale pentru framantare a aluatului, precum si teluri pentru batere si amestecare.

Si pe partea de siguranta a utilizatorului si a dispozitivului in sine s-a pus foarte mult accent. Mai exact, robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU beneficiaza de picioruse din cauciuc cu ventuza pentru extra-stabilitate, grad mare de siguranta prin protectia la suprasarcina, precum si de un capac pentru dispozitivele de actionare neutilizate.

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU: eficienta mai mare la un pret mai avantajos

Referitor insa la caracteristicile tehnice ale acestui produs electrocasnic, important de precizat sunt lungimea cablului de 1.2 m, dimensiunile de 265 x 265 x 305 mm (W x D x H), insa si greutatea sa de 5.77 kg. Robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU este confectionat dintr-un inox de inalta calitate ce garanteaza functionalitatea dispozitivului pentru o lunga perioada de timp. De asemenea, este un material extrem de usor de intretinut. Ideal e ca dupa fiecare utilizare sa fie curatat corespunzator.

In plus, pe langa faptul ca este deosebit de practic, este si silentios. Mai precis, nivelul de zgomot e de 74 dB.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

Concluzii

Robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU nu doar ca indeplineste functiile pe care orice utilizator si le doreste de la un aparat electrocasnic multifunctional de acest fel, insa asigura totodata si confort, siguranta, insa totodata si un design deosebit de atractiv care sa atraga privirile tuturor. De altfel, se pare ca in momentul de fata e robotul de bucatarie ce beneficiaza de un excelent raport calitate – pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply