Horizon 43HL8500U

Atunci cand te gandesti la televizoare 4k, pretul accesibil nu este nici pe departe primul lucru la care te gandesti. Horizon 43HL8500U (vezi pretul din promotie) este insa exceptia de la regula. Televizorul este unul dintre cele mai accesibile modele de acest tip, atragand instant atentia prin dotarile pe care le ofera la un pret foarte bun.

Horizon 43HL8500U fata

Despre Horizon 43HL8500U

Horizon 43HL8500U este un televizor 4k non-smart, care are grija sa isi merite pe deplin fiecare leu din pretul sau. Inainte de a continua, trebuie sa mentionam ca diferentele intre acest model Horizon si cele Samsung sau LG nu isi au rostul. Pretul mic arata destul de clar ca nu avem de-a face cu o performanta de prima clasa. Ceea ce atrage insa este combinatia de dotari decente de imagine si de functii destul de utile. Design-ul este de asemenea unul de buna calitate.

Horizon 43HL8500U
Televizor LED Horizon 43HL8500U, 4K Ultra HD, 108 cm

Televizorul are o diagonala de 108 cm si este foarte plat. Design-ul sau aduce linii fine si o rama discreta, care de-abia se face remarcata. Constructia este din plastic, iar in ciuda pretului mic, aceasta nu are un aspect ieftin. Carcasa are o nuanta de antracit (gri inchis) si arata destul de rezistenta. Modelul se fixeaza pe masa prin intermediul unui set de picioare laterale. Televizorul are dimensiunile de 965 x 89 x 575 mm si cantareste 9.25 kg. Pentru fixarea pe perete trebuie sa cumperi separat un suport VESA 100 x 100 (suportul se cumpara separat la toate televizoarele).

Horizon 43HL8500U

Horizon 43HL8500U: calitate 4k accesibila

Ecranul este destul de generos pentru a pune in valoarea calitatea 4k. Imaginile sunt redate la rezolutia 3840 x 2160 de pixeli. Un atu important este ca imaginile au culori naturale, ce nu par suprasaturate. Exista de asemenea posibilitatea de a efectua ajustari, dupa preferinte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul are o luminozitate de 350 cd/m2 si un contrast dinamic de 1100 : 1. Rata de refresh este de 400 Hz. Cu ajutorul tehnologiei CME (Clear Motion Engine), imaginile in miscare sunt redate mult mai clar. Acest aspect este vizibil mai ales in cazul emisiunilor sportive (ex.curse de masini, meciuri etc) sau filmelor de actiune. Vei observa usor ca nivelul de detaliu este mai ridicat, iar imaginile curg mai fluid, fara sacadare.

Televizorul are un meniu destul de simplu, care iti ofera acces la toate setarile dorite. Vei putea stabili usor ordinea programelor si efectua ajustari ale setarilor dupa bunul plac. Telecomanda este la randul ei foarte simpla si asigura un control intuitiv.

Inregistreaza-ti emisiunile preferate

Horizon 43HL8500U nu este dotat cu functii smart. Televizorul nu se poate conecta astfel independent la internet. Exista insa posibilitatea de a conecta rapid un PC sau un laptop pentru redarea de continut online de pe acestea.

In plus, televizorul beneficiaza de una din cele mai atractive functii, respectiv cea PVR (Personal Video Recording). Cu ajutorul acesteia iti poti inregistra emisiunile, filmele si serialele preferate pentru a le vedea in alt moment.

Intorcandu-ne la conectivitate, modelul este dotat cu 2 port-uri HDMI, 1 port USB si mai multe port-uri video. Cu ajutorul port-urilor HDMI vei putea reda rapid continut de pe un PC, laptop, consola de jocuri etc. Port-ul USB iti este probabil deja foarte cunoscut. Il poti folosi pentru a reda imagini, muzica, filme si tot felul de continut multimedia de pe un stick, un HDD extern, telefon, tableta etc. Este foarte simplu si la indemana sa redai continut de pe dispozitive externe.

In ceea ce priveste partea audio, Horizon 43HL8500U este dotat cu un sistem de 20 W. Difuzoarele redau un sunet procesat folosind tehnologiile Dolby Digital, DTS si Tru Surround HD.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca pentru redarea canalelor digitale ai nevoie doar de un card de la furnizorul de cablu. Nu mai e nevoie de un decodor extern si de o telecomanda suplimentara. Acest lucru este posibil datorita tunerului digital si slotului CI+.

Concluzii

Horizon 43HL8500U este un televizor de serie 2017 care aduce imagini de calitate superioara la un pret foarte mic. Modelul are un ecran generos de 108 cm, imagini 4k si functie de inregistrare. De asemenea, televizorul arata foarte bine si are o constructie de calitate. In ansamblu, putem spune ca acesta isi merita pe deplin banii. Avand in vedere pretul foarte accesibil, este clar ca nu isi au rostul comparatiile cu Samsung sau LG. Nivelul de performanta este unul mediu. Televizorul este perfect pentru cineva care cauta un model non-smart accesibil cu imagini 4k.

9 Total Score
Horizon 43HL8500U: calitate 4k la pret accesibil

Horizon 43HL8500U - un model de televizor care se pliaza perfect pentru cei care au un buget redus dar doresc o diagonala mai mare

PROS
  • Ecran de 108 cm
  • Imagini 4k
  • Functie PVR pentru inregistrare
  • Sunet bun
  • Design atractiv
CONS
  • Dotarile sunt standard si nu impresioneaza pe vreun nivel
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply