Beko DFN05211W

In cazul in care iti doresti o masina de spalat incapatoare, care sa isi faca bine treaba si care sa nu aiba multe briz-brizuri, Beko DFN05211W (vezi AICI noua oferta) este o alegere perfecta. Masina are dotari simple si eficiente si iti poate prelua sarcina neplacuta de a spala vase. Pretul sau este unul dintre cele mai accesibile din gama, asa ca merita sa arunci o privire peste caracteristicile sale.

Beko DFN05211W

Despre Beko DFN05211W

Beko DFN05211W este un model entry lansat de Beko pentru cei care isi doresc o masina de spalat vase si nu vor sa investeasca prea mult. Modelul are un raport calitate-pret foarte bun si este potrivit pentru familii de 2-3 persoane. Designul este unul standard, fara a se face remarcat in mod special. Acesta este complet alb, iar aspectul este plat. Panoul de control nu are afisaj digital, asa ca nu vei putea vedea timpul ramas. Pentru setarea programelor exista cateva butoane cu rol usor de dedus. Modelul are dimensiunile de 85 x 59.8 x 60 cm.

Beko DFN05211W
Masina de spalat vase Beko DFN05211W, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Dotarile pentru Beko DFN05211W nu sunt cele mai pretentioase, dar isi indeplinesc foarte bine functiile. Masina are o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase. Interiorul este organizat in doua cosuri. Acestea au suporturi pentru vase si sunt prevazute de asemenea si cu un suport pentru tacamuri. Flexibilitatea nu este cea mai mare, dar vei putea sa gasesti loc pentru a incadra cat mai multa vesela.

Scapa complet de curatarea vaselor

Beko DFN05211W are 5 programe de spalare si 5 nivele de temperatura. Masina spala si si usuca vasele, asa ca nu mai trebuie sa iti bati capul cu nimic. Programele includ solutii pentru diverse grade de murdarie. Exista un program normal, unul rapid, unul intensiv, unul economic etc.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tehnologiile includ un senzor automat pentru detectarea gradului de murdarie, un sistem pentru controlul excesului de apa, un indicator de sare si posibilitatea incarcarii cu vase la jumatate.

Beko DFN05211W: masina de spalat vase simpla si ieftina

Consumul anual de energie este de 290 kw. Modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. In ceea ce priveste eficienta de spalare si de uscare, aceasta se incadreaza in clasa A. Nivelul de zgomot este si el unul foarte bun pentru un model din clasa entry.

Nivelul maxim este de 49 dB, ceea ce este un plus. Masina nu te va deranja atunci cand spala, nici macar in programul intensiv.

Pentru nivelul sau de pret, Beko DFN05211W este un model foarte atractiv. Dotarile sale nu dezamagesc si se dovedesc a fi foarte utile in bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

De multe ori, o masina de spalat vase poate aduce un ajutor urias intr-o familie. Imagineaza-ti in primul rand timpul economisit. Apoi, vasele sunt igienizate perfect si nu mai trebuie sa iti faci probleme in privinta bacteriilor. Beko DFN05211W este o masina care poate prelua cu succes sarcina neplacuta de curata vesela. Aceasta are dotari simple, dar eficiente, si iti livreaza vase curate, gata pentru servit. Avand o capacitate de incarcare de 12 seturi, un consum A+ si un nivel mic de zgomot, masina reprezinta o alegere foarte buna pentru o familie in care se doreste o solutie practica si economica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply