Beko DFN16410W

Masinile de spalat vase au devenit foarte accesibile in ultima perioada, putand gasi modele cu dotari complexe la preturi perfecte. Beko DFN16410W (vezi aici pretul din promotie) este o dovata numai buna. Modelul are un pret bun si se descurca bine la toate, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru majoritatea clientilor.

Beko DFN16410W

 Despre Beko DFN16410W

Beko DFN16410W este o masina de capacitate medie spre mare, cu dotari performante si un consum redus. Designul sau este simplu, dar aduce totusi o serie de elemente utile. Spre exemplu, exista un afisaj digital pentru panoul de control, iar butoanele de tip touch and push simplifica setarea programelor. Masina are dimensiunile standard de 85 x 60 x 59.8 cm.

Beko DFN16410W
Masina de spalat vase Beko DFN16410W, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Cu o capacitate de 14 seturi de vase, masina este destul de incapatoare si poate spala intr-un singur program o cantitate mare de vesela. Modelul este potrivit pentru familiile mai numeroase, precum si in locuintele in care se organizeaza des seri cu prietenii sau evenimente de familie (ex.mese de sarbatori).

Beko DFN16410W

Motor cu invertor si functii variate

Beko DFN16410W este dotata cu un motor ProSmartInverter. Seria noua de masini de spalat vase Beko beneficiaza de acest motor care optimizeaza consumul si creste eficienta. Motorul permite un control mult mai bun al turatiei si ajuta printre altele si la reducerea nivelului de zgomot. Periile din carbon asigura o rezistenta mult mai mare la uzura. In plus, atunci cand inregistrezi masina pe site-ul producatorului beneficiezi de o garantie extinsa, de 10 ani.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Printre tehnologiile din dotare se mai numara si una pentru detectarea murdariei. Aceasta ajuta la reglarea automata a timpului si temperaturii necesare pentru curatare, pastrand in acelasi timp un minim de resurse.

Beko DFN16410W: masina de spalat vase accesibila, buna la toate

Beko DFN16410W are 6 programe de spalare, respectiv 6 nivele de temperatura. Exista optiunea de incarcare la jumatate, de programare in avans, precum si de a lasa masina sa efectueze setarile automat. Printre programe se numara si unul de prespalare, asa ca nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta clatirii vaselor inainte de inceperea programului de spalare. Programele includ unul pentru spalarea de zi cu zi, unul intensiv pentru vasele foarte murdare, unul rapid, unul economic etc.

Interiorul este organizat in doua rafturi ajustabile. Gasesti de asemenea un cos pentru tacamuri, un suport special pentru cutite si un compartiment pentru detergent.

Masina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum anual de 299 kw. Consumul anual de apa este de 11 litri.

Nivelul de zgomot este de 46 dB. Masina functioneaza astfel foarte silentios si nu deranjeaza in timpul functionarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Beko DFN16410W este o masina de spalat vase perfecta pentru orice locuinta. Dotarile sale o fac potrivita pentru a prelua complet sarcina spalarii vaselor. Cu un astfel de aparat salvezi mult timp si te asiguri ca vesela este curatata corespunzator. Studiile arata ca buretii si chiuvetele sunt adevarate surse de raspandire a bacteriilor. O masina de spalat vase te ajuta astfel inainte de toate sa igienizezi farfuriile si tacamurile si sa te bucuri de conditii mai sanatoase. Cu un pret foarte bun si dotari complexe, modelul de fata este o alegere perfecta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply