Hansa ZWM 407IH

Inoxul ofera un aspect foarte placut in bucatarie si este usor de intretinut, asa ca foarte multi cumparatori se indreapta catre aparate cu design de acest tip. Hansa ZWM 407IH (vezi AICI pretul de azi) este o masina cu design din inox disponibila la un pret foarte bun. Aceasta are toate dotarile necesare pentru a oferi ajutor la curatarea vaselor si arata in acelasi timp foarte bine.

Hansa ZWM 407IH

Despre Hansa ZWM 407IH

Masina de spalat Hansa ZWM 407IH este una de dimensiuni medii spre mici. Aceasta are o latime de 45 cm si este prin urmare mai usor de incadrat in orice spatiu. Partea din fata este alcatuita din inox, iar panoul de control este electronic.

Hansa ZWM 407IH
Masina de spalat vase Hansa ZWM 407IH, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

Numarul de butoane este foarte redus si iti vei da seama usor cum poti seta programele, avand in plus la dispozitie si beculete LED. Manerul pentru deschiderea usii se activeaza usor si ofera un acces rapid pentru incarcare/descarcare.

Hansa ZWM 407IH

Masina este potrivita pentru o familie de 2-3 persoane. Dupa cum spuneam si mai sus, aceasta se incadreaza in clasa medie spre mica. Prin urmare, capacitatea de incarcare cu vase este si ea mai mica.  Vei putea incarca mai exact 9 seturi de vase. Interiorul este impartit in doua rafturi. Raftul superior nu este ajustabil pe inaltime. Vei avea nevoie de putina indemanare pentru a incadra si oale sau tigai mai mari pe rafturi. Exista de asemenea si un cos pentru tacamuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

 

Eficienta de clasa A la spalare si uscare

La fel ca la multe alte masini de clasa entry spre medie, este necesar sa clatesti inainte vasele inainte de a le pune in masina. In acest fel te poti asigura ca se curata perfect si nu raman resturi.

Hansa ZWM 407IH are 7 programe de spalare si este dotata cu uscare cu aer cald. Exista programe pentru spalare normala, intensiva, rapida etc. Ai de asemenea la dispozitie o functie pentru programarea intarziata.

Pentru protectia impotriva inundatiilor, modelul este dotat cu sistemul Aqua Stop care opreste automat alimentarea cu apa.

Hansa ZWM 407IH: masina de spalat vase simpla din inox

In cazul electrocasnicelor de bucatarie, consumul reprezinta un reper important. In cel de fata, consumul anual de apa este de 2520 de litri, iar cel energetic este de 222 kW. Pentru o spalare se consuma 9 litri de apa si 0.78 kW. Consumul energetic se incadreaza in clasa A+.

Masina are indicator pentru sare, asa ca vei sti cand trebuie sa adaugi. De asemenea, exista si un sistem pentru blocarea accesului copiilor.

In ansamblu, masina asigura o spalare de calitate. Nu avem de-a face cu un model de prima clasa, dar rezultatele sunt mai mult decat decente. Modelul se incadreaza in clasa A de eficienta atat pentru spalare, cat si pentru uscare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hansa ZWM 407IH este o masina de spalat vase cu un raport calitate-pret foarte bun. Vei scapa de spalatul manual al vaselor si vei castiga timp pentru alte activitati mai importante si mai utile. Vasele vor fi curatate si uscate, fiind gata pentru servire. Hansa este producator german de renume, care se poate mandri cu un portofoliu foarte larg de modele fiabile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply