Hansa ZWM 407WH

Timpul este o resursa foarte importanta, iar treburile casnice consuma destul de mult din el. In functie de personalitate, unele activitati pot fi asociate cu relaxarea. Pentru cei mai multi dintre noi insa, ele reprezinta o corvoada. Din fericire, aparatele electrocasnice ne vin foarte mult in ajutor. Unul dintre cele mai utile aparate pentru bucatarie este masina de spalat vase. Cu o astfel de masina castigam foarte mult timp si ne putem concentra pe activitati mai placute. Hansa ZWM 407WH (doar aici la cel mai bun pret) este o masina de provenienta germana care isi face foarte bine treaba si curata vasele rapid si eficient.

Hansa ZWM 407WH

Despre Hansa ZWM 407WH

Hansa ZWM 407WH este o masina de categorie slim, gandita pentru a ocupa putin spatiu. Aceasta este astfel potrivita mai ales pentru bucatariile mici. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm. Designul este complet alb si are un aspect simplu, discret.

Hansa ZWM 407WH
Masina de spalat vase Hansa ZWM 407WH, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Deoarece modelul este mai ingust, capacitatea de incarcare cu vase este si ea mai mica. O astfel de masina este potrivita pentru a face fata veselei pentru 2-3 persoane. Pentru mai multe vase este posibil sa fie necesare mai multe programe de spalare.

Hansa ZWM 407WH

Masina poate fi incarcata cu 9 seturi de vase. Pentru asteptari realiste, trebuie sa stii ca vasele trebuie intai clatite de resturile de mancare, inainte de a fi asezate in masina. In caz contrar e posibil sa nu fie curatate perfect. Acest lucru este valabil pentru toate masinile de spalat vase fara functie de prespalare, indiferent de pret.

Vezi acum pret cu transport gratuit

 

Vase curate si uscate

Panoul de control este usor de folosit, fiind prevazut cu foarte putine butoane si indicatori LED. Vei putea selecta usor unul dintre cele 7 programe de spalare si regla setarile dupa preferinte. Exista si posibilitatea de a programa masina pentru a porni mai tarziu. Acest lucru este foarte utile, intrucat poti programa masina sa spele vasele pana ajungi acasa, ori pe timpul noptii, cand curentul este mai ieftin.

Indicatorii pentru sare si agent de clatire iti vor arata atunci cand este nevoie sa adaugi detergent (sare). Printre programe vei gasi unul normal, unul rapid, unul intensiv, unul eco etc. Vasele sunt spalate si apoi uscate cu aer cald, asa ca la sfarsitul programului le vei putea folosi direct.

Hansa ZWM 407WH: masina de spalat vase slim, germana

La interior, Hansa ZWM 407WH are doua cosuri din sarma. Acestea sunt prevazute cu suporturi pentru farfurii si tacamuri. In timp vei capata indemanarea pentru a aseza vasele eficient si a avea loc pentru a spala cat mai multe, inclusiv din cele mari. Masina functioneaza silentios si are un nivel de zgomot de 47 dB.

Consumul se incadreaza in clasa energetica A+. Consumul energetic pentru o spalare este de 0.78 kW, iar cel anual este de 222 kW. De partea cealalta, un program consuma 9 litri de apa.

Pentru siguranta, exista o functie de protectie impotriva inundatiilor si o functie pentru blocarea panoului de control impotriva copiilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hansa ZWM 407WH este o masina de spalat vase slim, care beneficiaza de numeroase dotari utile si spala eficient. Vei scapa de problema spalarii vaselor si vei castiga timp pretios, totul pentru o investitie destul de mica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply