Hotpoint LFD11M121B

Masinile de spalat vase arata in mare parte la fel, asa ca atunci cand un producator lanseaza un design inedit, acesta devine instant centrul atentiei. Hotpoint LFD11M121B (vezi AICI ultimul pret) este un model disponibil pe negru, lucru foarte rar intalnit pentru un astfel de aparat electrocasnic. Designul minimalist aduce multe puncte in plus, iar dotarile tehnice nu se lasa nici ele mai prejos.

Hotpoint LFD11M121B

Despre Hotpoint LFD11M121B

Hotpoint LFD11M121B face parte din categoria premium. Aceasta exceleaza din toate punctele de vedere, incepand de la design si pana la capacitatea de incarcare, performanta si consum. Pentru a lua lucrurile pe rand, sa ne concentram putin asupra designului.

Hotpoint LFD11M121B
Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121B, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Neagra

Designul ofera o carte de vizita foarte atractiva masinii. Designul minimalist pe negru este foarte elegant si aduce o nota puternica de personalitate. Panoul de control cu ecran LCD completeaza foarte bine aspectul elegant si modern. Cu ajutorul ecranului LCD si butoanelor touch vei putea seta foarte rapid programele. Modelul are dimensiunile de 60 x 85 x 60 cm.

Hotpoint LFD11M121B

Masina Hotpoint LFD11M121B are o capacitate de incarcare de 14 seturi. Aceasta este foarte incapatoare si poate face fata unei familii mai mari. Interiorul este alcatuit din inox si este gandit pentru a fi foarte usor de adaptat la diferite cerinte de incarcare. Astfel rafturile sunt ajustabile pe inaltime si au insertii rabatabile, iar cosul pentr tacamuri este glisant.

Vezi acum pret cu transport gratuit

 

Performanta tehnica ridicata

Masina este dotata cu filtru pentru autocuratare, functie pentru programarea intarziata si protectie impotriva inundatiilor. Motorul este unul cu invertor, asa ca intreg procesul de spalare este eficientizat. Exista 11 programe de spalare care acopera un spectru larg de nivele de murdarie si timpi de curatare. Un program foarte util este si cel pentru incarcarea la jumatate. Acesta asigura o spalare optima pentru o cantitate mai mica de vase. In acest fel se evita si risipa de energie si de apa.

Motorul PowerFlexy creat de cei de la Hotpoint pentru modelele de clasa premium recente are invertor si asigura o reglare mult mai precisa a treptelor de presiune, precum si reducerea consumului. Modelul  Hotpoint LFD11M121B se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++. Consumul de apa este de asemenea redus, ajungand la doar 9 litri. Consumul redus pe toate planurile atrage cheltuieli mai mici la plata facturilor.

Hotpoint LFD11M121B: masina de spalat vase premium

In ceea ce priveste zgomotul, masina este una dintre cele mai silentioase. Nu te va deranja cu absolut nimic atunci cand este in functiune, nici macar in programul intensiv.

Masina este un ajutor foarte bun si isi trateaza cu seriozitate maxima sarcinile. Vasele vor fi atat spalate, cat si uscate. Eficienta este foarte buna pentru fiecare dintre aceste procese. Hotpoint LFD11M121B are calitate premium si respecta acest lucru pe fiecare nivel.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hotpoint Ariston este un producator de top, iar modelul Hotpoint LFD11M121B respecta foarte bine standardele ridicate de calitate. Masina de spalat vase are un design cu personalitate, este performanta si consuma putin, avand astfel dotari foarte atractive pe toate planurile. In cazul in care vrei sa scapi complet de spalatul vaselor, merita sa investesti in acest model de prima clasa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply