Hotpoint LFD11M132

Hotpoint este un nume de reper in industria de electrocasnice, iar gama de masini de spalat vase se remarca printr-o serie de modele care acopera un spectru larg de preturi. Hotpoint LFD11M132 (doar acum in promotie) face parte din modelele premium. Calitatea dotarilor sale face din masina un adevarat ajutor in bucatarie.

Hotpoint LFD11M132

 

Despre Hotpoint LFD11M132

Hotpoint LFD11M132 este o masina de spalat vase foarte complexa, care isi ia datoria de a curata perfect o incarcatura de pana la 14 seturi de vase. Cu o astfel de capacitate de incarcare, masina este potrivita pentru familii mari. Aceasta este foarte incapatoare si va putea astfel sa curete mai mult si mai rapid o cantitate mare de vase. Un singur program va rezolva problema curatarii veselei pentru 4-5 persoane.

Hotpoint LFD11M132
Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M132, 14 Seturi, 11 Programe, 60 cm, Clasa A+++, Alb

Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm. Design-ul este complet alb, iar panoul de control este plasat in partea superioara, pe un fundal cu argintiu si negru. Acesta este prevazut cu display LED si ofera un acces mult mai comod la functiie si programele dorite. In acelasi timp, aspectul este unul foarte modern. Combinatia de alb-argintiu-negru este intalnita destul de des la modele din clasele superioare Hotpoint. Interiorul este alcatuit din inox si organizat in doua rafturi reglabile. Exista de asemenea un suport pentru tacamuri. Vei putea aseza cu usurinta farfurii, castroane, oale, tigai etc.

Programe variate pentru o curatare eficienta

Inainte de a vorbi despre programele de care dispune Hotpoint LFD11M132, trebuie sa mentionam ca exista functia foarte utila de a scoate sau a aduga vase in timpul unui program. Acest lucru este posibil prin intermediul butonului de pauza. Masina este dotata cu functii complete de spalare si uscare, asa ca va livra vasele gata pentru folosire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Hotpoint LFD11M132 are 11 programe de spalare si 3 nivele de temperatura. Exista un program normal, unul rapid, unul intensiv pentru vase foarte murdare, unul bio/eco, unul delicat, unul cu focus pe unul dintre rafturi, unul pentru noapte, unul pentru dezinfectarea vaselor pentru copii si altele. Programele sunt foarte variate si foarte utile.

Hotpoint LFD11M132: masina de spalat vase premium

In ceea ce priveste tehnologiile de la baza spalarii, cei de la Hotpoint se pot lauda cu un motor care poate alterna viteze de lucru. Este vorba despre un motor cu invertor numit Flexy Power. Acesta este insotit de tehnologii precum Aqua Flex sau Aqua Intense, tehnologii care eficientizeaza mult procesul de spalare. Spre exemplu, acestea regleaza unghiul si presiunea jetului de apa pentru a obtine o curatare mai buna. Nivelul maxim de zgomot este de 42 dB, asa ca modelul nu deranjeaza la functionare.

Masina este dotata cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor. Trecand acum la consum, masina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, avand un consum anual de 237 kwh. Consumul anual de apa este de 2520 de litri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hotpoint LFD11M132 face parte din gama premium de masini de spalat vase de la Hotpoint. Modelul este dotat cu tehnologii moderne si are o capacitate foarte buna de incarcare. Motorul cu invertor, tehnologiile avansate si numarul mare de programe asigura o curatare foarte eficienta. Masina este ideala pentru familiile mai mari, acolo unde poate aduce o mana importanta de ajutor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply