Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Hotpoint-Ariston este un producator foarte apreciat de electrocasnice, iar gama de masini de spalat vase isi merita pe deplin laudele. Seria noua aduce modele cu un design foarte modern, care integreaza la interior dotari performante, de prima clasa. Asa se intampla si in cazul modelului Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU (vezi AICI cea mai noua oferta).

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Despre Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU scoate la inaintare o serie foarte atractiva de dotari. Acestea o fac pregatita pentru a aborda multe situatii si a fi extrem de utila. Masina are un design din inox si dimensiuni slim. Aceasta masoara 85 x 45 x 60 cm. Finisajele sunt fine, iar inchiderea se face etans. Panoul de control electronic ajuta la efectuarea mult mai simpla si mai usoara a setarilor, afisand totodata informatii utile despre programul in curs.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU
Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A++, 45 cm, Display digital, Inox

Ca tot veni vorba de programe, ai la dispozitie nu mai putin de 9. Vei putea astfel sa alegi in detaliu setarile potrivite pentru orice nivel de murdarie si orice cantitate de vase. Gasesti un program normal, unul eco, unul intensiv, unul rapid, unul pentru vase delicate, unul pentru noapte etc. Exista de asemenea posibilitatea de incarcare la jumatate (pentru spalarea unei cantitati mai mici de vase cu resurse mai putine), precum si cea de programare in avans.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Programe numeroase si consum optimizat pentru facturi reduse

Masina poate spala pana la 10 seturi de vase. Acestea sunt curatate si uscate, fiind gata apoi direct pentru servire. Interiorul este alcatuit si el in intregime din inox si este prevazut cu 2 cosuri pentru asezarea veselei. Cosurile sunt reglabile pe inaltime, astfel incat sa le poti aseza dupa preferinta, pentru a face loc si tigailor sau oalelor. Nivelul de zgomot este de doar 44 dB, asa ca masina functioneaza foarte silentios.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Eficienta de spalare si uscare este de clasa A. Pentru a asigura o eficienta optima, trebuie sa stii ca si calitatea detergentului folosit are un cuvant de spus. Spalarea este in general buna, dar este posibil sa observi diferente in functie de detergentul si agentul de clatire folosit.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU: masina de spalat vase slim performanta

Modelul Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU este dotat cu senzori avansati si poate regla  automat setarile in functie de nivelul de murdarie al vaselor. De asemenea, masina te va anunta prin intermediul indicatorilor LED atunci cand este nevoie sa adaugi detergent sau agent de clatire.

Masina are un consum specific clasei A++, fiind foarte economica. Facturile vor fi mult mai mici, asa ca investitia este una inspirata. Consumul pentru un ciclu de spalare este de 9.74 kw si 9 litri de apa. Consumul anual este de 211 kw si 2520 de litri de apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU este una dintre cele mai atractive masini de spalat vase slim. Aceasta arata foarte modern si pastreaza un nivel ridicat de performanta, fiind o optiune perfecta. Cu o capacitate buna de incarcare si un numar mare de programe, vasele vor fi spalate mereu corespunzator. Consumul optimizat si functionarea silentioasa reprezinta alte avantaje foarte importante. In ansamblu, dotarile sunt mai mult decat inspirate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply