Indesit DSR 57M19 A S

Masina de spalat vase devine usor-usor un aparat indispensabil pentru bucatarie. Avantajele sale sunt foarte mari, iar preturile au devenit accesibile. Indesit DSR 57M19 A S (vezi AICI pretul de azi) este un model perfect pentru orice locuinta. Acesta are o capacitate buna de spalare, curata bine si are un pret foarte bun.

Indesit DSR 57M19 A S

Despre Indesit DSR 57M19 A S

Atunci cand cumperi o masina de spalat vase, sunt esentiale cateva aspecte. Pretul reprezinta cu siguranta un criteriu de alegere, dar trebuie sa urmaresti de fapt sa gasesti un echilibru cat mai bun intre un pret rezonabil si dotari eficiente. Aspectele cele mai importante sunt functiile si programele de curatare, capacitatea de spalare, consumul, nivelul de zgomot, precum si designul. Sa analizam putin design-ul modelului Indesit DSR 57M19 A S.

Indesit DSR 57M19 A S
Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu

Masina este argintie si are o constructie slim. Avand dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm, aceasta isi va face loc mai usor in orice spatiu. Designul este modern si in acelasi timp discret. Panoul de control digital face comenzile mai rapide si ofera informatii utile despre spalare.

Tot ce ai nevoie pentru a scapa de vasele murdare

Trecand acum la celelalte aspecte, sa ne concentram in primul rand asupra curatarii. Masina spala si usuca eficient vasele.  Exista un program de prespalare, util pentru cazul in care nu vrei sa treci tu inainte vasele prin jetul de apa, la chiuveta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Indesit DSR 57M19 A S are o capacitate de spalare de 10 seturi, asa ca este potrivita pentru o familie de 2-3 persoane. Exista 7 programe de spalare, asa ca ai mai multe optiuni la dispozitie. Gasesti un program normal, unul pentru curatare intensiva, unul rapid etc. Vasele sunt curatate eficient si uscate la fel de bine. Ramane doar sa le scoti din masina pentru a le aseza pe masa ori in dulap.

Indesit DSR 57M19 A S: masina de spalat practica si accesibila

Indesit DSR 57M19 A S se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum redus. Zgomotul este la randul sau redus, ajungand la nivelul de 49 dB.

Cheia pentru a alege un model potrivit este sa te gandesti ce dotari iti sunt de folos. Ia in considerare cat de frecvent gatesti, cate vase se strang pentru spalat si de ce tip (ex. ai nevoie sa cureti si oale, tigai sau vase mari?), ce dotari iti sunt de folos (ex. functie de prespalare, functie de protectie pentru vase delicate din cristal, functie de spalare la presiune intensa, functie pentru dezinfectarea vaselor etc). Gama actuala de masini de spalat vase este foarte variata si vei gasi cu siguranta optiuni accesibile pentru cerintele tale. Nu te orienta doar dupa pret, pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Indesit DSR 57M19 A S este o masina de spalat vase cu o capacitate medie de incarcare si dotari standard. Aceasta este potrivita pentru a spala vasele pentru 2-3 persoane. Masina are 7 programe de spalare, printre care si unul pentru prespalare. Consumul este redus, iar dimensiunile slim fac modelul usor de incadrat in bucatarie. Daca ai nevoie de o mana de ajutor pentru spalarea vaselor si vrei sa investesti intr-un model accesibil si foarte practic, aceasta masina este una foarte reusita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply