Indesit DSR 57M19 A

Masina de spalat vase te poate scuti de foarte mult timp pierdut in bucatarie. In momentul de fata poti cumpara un astfel de aparat electrocasnic la un pret foarte bun. In cazul in care ai un volum mare de vase de spalat, nu ai timp sa le speli manual, ori vrei sa le igienizezi perfect, o astfel de masina este de real ajutor. Indesit DSR 57M19 A (vezi pretul actual) este o masina potrivita pentru a spala 10 seturi de vase, disponibila la un pret extrem de atractiv.

Indesit DSR 57M19 A

Despre Indesit DSR 57M19 A

Indesit DSR 57M19 A este o masina de spalat vase economica si foarte bine dotata. Aceasta este foarte usor de folosit si te va scuti de tot efortul. Masina este la fel de mare precum o masina de spalat mai ingusta si si-ar putea face loc in bucatarie. Masina are dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm (latimea este de 45 cm).

Indesit DSR 57M19 A
Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Design-ul sau este unul simplu, dar modern. In partea de sus vei gasi panoul de control, dotat cu ecran LCD. Usa se deschide pe verticala, iar gratarele pentru asezarea vaselor se gliseaza apoi spre tine. Design-ul este complet alb. Exista doua etaje/gratare pentru asezarea vaselor. Vei gasi de asemenea si un cos pentru tacamuri. Capacitatea este de 10 seturi de vase. Daca ai oale, tigai sau vase mari, capacitatea se mai reduce. Cert este ca poti spala fara probleme vesela obisnuita pentru familie.

7 programe de spalare si consum A+

Pentru ca nu de fiecare data ai aceleasi vase pentru spalat, masina Indesit DSR 57M19 A este dotata cu 7 programe diferite. Exista un program normal, unul pentru inmuiere, unul eco pentru consum redus, unul intensiv, unul rapid etc. Trebuie mentionat ca masina de spalat vase are si functie de uscare, asa ca odata terminat programul, vasele sunt gata pentru depozitare sau servire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Avand clasa de eficienta si uscare A, Indesit DSR 57M19 A isi face bine treaba si curata in profunzime vasele. Acestea sunt in primul rand igienizate perfect, spre deosebire de spalarea manuala, la care contactul cu buretii de vase si chiuveta aduc de fapt mai multe bacterii. Vasele sunt spalate sub un jet puternic de apa si sunt livrate perfect curate.

Indesit DSR 57M19 A: masina de spalat vase accesibila, pentru 10 seturi

Vei putea spala orice tip de vase, de la farfurii si pana la castroane, pahare, cani, tigai etc. Vasele foarte murdare vor trebui totusi trecute sub jetul de apa inainte de a fi asezate in masina de spalat. Acest lucru este valabil pentru orice model. Partea cea mai mare din munca este realizata insa de masina de spalat.

In ceea ce priveste consumul, masina se incadreaza in clasa A+ si este foarte economica. Ar mai fi de mentionat faptul ca modelul este dotat cu o functie pentru protectia impotriva inundatiilor, precum si cu o functie pentru decalcifiere.

Nivelul de zgomot atinge 49 dB, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme din acest punct de vedere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Indesit DSR 57M19 A este o masina de spalat vase foarte atractiva. Aceasta are un pret bun si iese la inaintare cu un pachet numai bun de dotari pentru utilizarea de zi cu zi. Cu o capacitate buna de spalare, o varietate de programe si un consum bun, aceasta este o alegere perfecta calitate-pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply