Whirlpool ADP 301 IX

In cazul in care ai o bucatarie mai mica, electrocasnicele slim reprezinta o solutie foarte buna. Acestea ocupa putin spatiu si iti pun la dispozitie dotari utile. Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX (doar aici la oferta) este tocmai un astfel de aparat, gandit pentru a te ajuta cu treburile casnice si a se incadra in spatiile mici.

Whirlpool ADP 301 IX

Despre Whirlpool ADP 301 IX

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat vase care aduce o serie foarte atractiva de dotari. Acestea includ un design modern din inox, control electronic, o capacitate buna de incarcare in ciuda dimensiunilor slim, o curatare eficienta si un consum redus. Cu alte cuvinte, un pachet intreg de dotari utile, care sa te scape de spalatul vaselor.

Whirlpool ADP 301 IX
Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu

Modelul are un design modern, pe argintiu. Masina masoara 85 x 45 x 57 cm si are un aspect plat. Panoul de control este electronic. Vei gasi un ecran digital foarte usor de folosit, care iti va oferi informatii foarte utile. Combinatia dintre ecranul digital aflat pe fundal negru si restul designului pe argintiu aduce un aspect minimalist. Masina arata foarte bine si ocupa totodata putin spatiu.

Whirlpool ADP 301 IX

Spalare eficienta la consum redus

Vei putea spala pana la 10 seturi de vase. Acestea se pot aseza in 2 cosuri ajustabile pe inaltime. Suporturile sunt foarte practice si permit incarcarea unei cantitati suficiente de vase de toate felurile, inclusiv a celor mai voluminoase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Whirlpool ADP 301 IX are 6 programe de spalare ce pot fi folosite in functie de nivelul de murdarie. Eficienta de spalare se incadreaza in clasa A, la fel precum cea de uscare. Poti fi sigur astfel ca vasele vor fi curatate si uscate, ajungand numai gata pentru servire. Exista si posibilitatea de incarcare la jumatate, asa ca vei putea spala si cantitati mici de vase fara a face risipa de resurse.

Masina este dotata cu o functie de prespalare, o functie pentru blocarea accesului copiilor, programare intarziata si protectie impotriva inundatiilor. Functia de prespalare este foarte utila atat in cazul in care lasi vasele sa se stranga in masina de spalat, cat si in cazul in care nu vrei sa le mai clatesti manual inainte de inceperea unui program.

Whirlpool ADP 301 IX: masina de spalat vase slim, pentru 10 seturi

Whirlpool ADP 301 IX se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Masina este economica si are un consum anual de 237 de kw. Consumul anual de apa este de 2800 de litri.

Un alt aspect foarte important pentru un astfel de aparat este nivelul de zgomot. Intrucat la baza functionarii se afla un jet de apa, cateodata zgomotul la functionare poate fi destul de mare. In cazul de fata insa, producatorul a avut grija sa se asigure ca masina functioneaza silentios. Modelul are un nivel de zgomot de maxim 49 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX este una foarte practica, de real ajutor in bucatarie. Aceasta are dimensiuni reduse, o capacitate buna de incarcare si functii eficiente pentru spalare, uscare si control. Whirlpool este un brand de renume, asa ca nu ne putem decat bucura ca raportul calitate-pret este atat de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply