Panasonic TX-32ES500E

Tehnologiile avanseaza constant de la an la an, de la luna la luna si de la o zi la alta. In acest sens, marca Panasonic nu ezita sa uimeasca periodic publicul larg cu modele noi de Smart TV-uri din ce in ce mai placute ca aspect si totodata din ce in ce mai moderne precum Panasonic TX-32ES500E (vezi cea mai buna oferta)Panasonic TX-32ES500E.

Despre Panasonic TX-32ES500E

Avand o diagonala de 80 cm, imaginea este suficient de extinsa incat sa multumeasca pe deplin chiar si cel mai pretentios utilizator. Acesta prezinta un design deosebit de placut si de fin ce ii permite sa se incadreze perfect in orice spatiu, indiferent de stilul pe care il prezinta.

Panasonic TX-32ES500E
Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32ES500E, HD

Acest model ce a aparut pe piata in 2017 are o rezolutie High Definition, un contrast dinamic High Contrast, un aspect imagine de 16:9, o rezolutie ecran de 1366 x 768, insa beneficiaza totodata si de o atenuare adaptiva a iluminarii de fundal. In plus, modul imaginii poate fi schimbat in functie de preferintele fiecaruia cu mod Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema si Custom, ceea ce este mai mult decat suficient.

Panasonic TX-32ES500E inclinat

Specificatiile de senzatie ale televizorului Panasonic TX-32ES500E

Spre deosebire de alte Smart TV-uri de pe piata, Panasonic TX-32ES500E beneficiaza de o serie mult mai larga de caracteristici speciale, printre care se numara Browser Web, DLNA, HbbTV, Mod Hotel, PAT, Swipe & Share, EPG, Aplicatii Panasonic TV Remote, Player media, Control HDAVI, Indrumare vocala, In-House TV Streaming, Crestron/Control4, Inregistrare pe hard disk/USB, precum si multe altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O adevarata inovatie in lumea tehnologiei Smart TV-urilor este reprezentata si de functia My Home Screen ce permite configurarea personalizata pe ecranul dispozitivului. Aceasta poate fi personalizata in functie de nevoile utilizatorului; de altfel, contine nu doar aplicatiile sau link-urile favorite, ci orice continut preferat.

Mai nou, cu ajutorul acestui LED Smart Panasonic TX-32ES500E, inregistrarea programelor tv devine mult mai simpla. De altfel, aceastea pot fi cu usurinta stocate atat pe unitati de memorie USB, cat si pe hard disk-uri externe, doar printr-o simpla apasare pe butonul REC de la telecomanda.

In plus, daca inainte pentru a fi vizionate transmisiunile favorite pe TV din orice camera era nevoie de o priza de antena, acum totul devine mult mai simplu si mai eficient pentru utilizatorii Panasonic TX-32ES500E. Atunci cand este setat in modul In-House TV Streaming Clients, se recepteaza transmisii in flux, insa doar daca un anumit server de acest gen, cum ar fi un televizor sau un decodor, a facut conversia acestora in semnale de protocol internet.

Cert este faptul ca in niciun caz nu poate fi pusa la indoiala calitatea imaginii, ori a iluminarii in general. Acest model e dotat cu tehnologia atenuarii adaptive a iluminarii de fundal, ceea ce inseamna ca in mod constant micile detalii de acest gen se analizeaza si se regleaza automat, astfel incat sa rezulte o imagine cat mai clara si mai reala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, nu ramane niciun dubiu ca achizitionarea unui televizor Panasonic TX-32ES500E trebuie intr-adevar avuta in vedere atunci cand se pune accent pe calitate, functii smart, precum si design atractiv.

8.5 Total Score
Panasonic TX-32ES500E: televizorul ce apare pe piata cu noi imbunatatiri

Panasonic TX-32ES500E - daca sunteti in cautarea unui televizor smart, cu un design atractiv si de calitate atunci acesta este modelul pe care il cautati.

PROS
  • Conexiunea este foarte buna
  • Wi-Fi excelent
  • Partea de smart functioneaza foarte bine
CONS
  • Diagonala nu este chiar fabuloasa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply