Philips 43PUS6162/12

Philips este un brand foarte apreciat de electronice, care si-a imbunatatit foarte mult si gama de televizoare. Televizoarele Philips devin din ce in ce mai atractive, facand competitie directa modelelor LG sau Samsung. Philips 43PUS6162/12 (vezi AICI cel mai bun pret de azi) este un televizor UHD de prima clasa, cu dotari dintre cele mai recente. Modelul este lansat in 2017 si este cu siguranta unul foarte intersant.

Philips 43PUS616212

Despre Philips 43PUS6162/12

Philips 43PUS6162/12 este un televizor smart UHD cu un raport calitate-pret foarte bun. Acesta se remarca din toate punctele de vedere, incepand de la aspect si pana la calitatea imaginii si posibilitatile de navigare online. Sa vedem care sunt caracteristicile sale cele mai importante!

Philips 43PUS6162/12
Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUS6162/12, 4K Ultra HD

Design-ul televizorului se incadreaza perfect in stilul minimalist. Acesta are un profil subtire si impresioneaza prin raportul diagonala-grosime. Dimensiunile sale totale sunt de 971.3 x 563.53 x 77.3 mm. Carcasa este complet neagra, iar plasticul este unul de calitate superioara. Plasticul are un luciu discret, care ii pastreaza o eleganta speciala. Suportul pentru fixarea pe masa este unul clasic, dreptunghiular si jos.

Philips 43PUS616212 lateral

Modelul se poate fixa si pe perete, avand nevoie in acest caz de un suport VESA 200 x 200. Unghiurile excelente de vizualizare elimina distorsiunile si asigura o vizionare optima din orice pozitie. Nu trebuie sa iti mai faci probleme referitoare la unghiul din care privesti ecranul atunci cand acesta este fixat pe perete.

Televizorul este livrat alaturi de o telecomanda foarte usor de utilizat. Iti vei da seama imediat ce face fiecare buton si cum poti controla programele, setarile si functiile dorite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Philips 43PUS6162/12 are un ecran cu diagonala de 108 cm, care pune foarte bine in evidenta imaginile UHD la rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli. Ecranul este dotat cu cele mai avansate tehnologii de procesare. In primul rand, acesta beneficiaza de un constrast stabilit prin Micro Dimming. Imaginea este astfel impartita in 6400 de zone pentru a compara in cel mai mic detaliu tonurile de negru si alb si a le reda pe cele mai intense.

Ecranul 4k are o luminozitate continua de 350 cd/m2 si o densitate de 700 ppi. Este de remarcat faptul ca acesta beneficiaza si de functia HDR, redand astfel culori extrem de vii. Imaginile par mult mai reale si fac experienta de vizionare mai captivanta. Pentru redarea cadrelor in miscare, tehnologia Natural Motion descompune imaginea si umple spatiile goale, asigurand astfel o curgere lina, fara sacadare.

Functii smart rapide

Philips 43PUS6162/12 este dotat cu functii smart si o interfata foarte atractiva. Acesta ofera posibilitatea conectarii la internet wifi sau cablu. Tehnologia wifi este foarte utila, permitand un acces la internet mai comod si mai simplu. Odata conectat la internet, televizorul poate fi folosit pentru browsing, social media, streaming video, aplicatii, jocuri si orice activitate pe care ai desfasura-o si pe telefon sau tableta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Interfata este simplu de folosit si pune la indemana toate elementele importante. Te poti conecta instant la Facebook sau la Gmail, poti viziona videoclipuri pe Youtube si poti descarca jocuri amuzante din magazinul de aplicatii.

Televizorul poate fi conectat totodata la o serie larga de dispozitive externe pentru a reda continut de pe acestea. Imaginile de pe calculator, telefon, aparatul foto sau consola de jocuri se vor vedea excelent pe ecranul mare 4k HDR. Experienta de gaming se remarca in mod special, fiind una cu totul aparte si aducand numeroase avantaje de joc. Imaginile impecabile fac jocurile mai interactive si ofera in acelasi timp avantaje in fata adversarului prin faptul ca fac totul vizibil mult mai rapid.

Philips 43PUS6162/12 este dotat cu 2 porturi USB, 3 porturi HDMI si intrari video. Acesta beneficiaza de asemenea de un slot CI+ si un tuner digital. Transferul si partajarea de continut se fac simplu si aproape instant. Este mai usor ca niciodata sa redai filme, muzica sau fotografii pe ecranul unui televizor.

Intreaga experienta de vizionare nu ar fi fost la fel fara un sunet de calitate. Iar sistemul audio al televizorului nu dezamageste absolut deloc. Este vorba de un sistem stereo de 20W, care foloseste numeroase tehnologii de prelucrare pentru a asigura un sunet amplu, clar si puternic.

Concluzii

Philips 43PUS6162/12 este un televizor smart foarte atractiv, care aduce impreuna o serie de dotari foarte bine echilibrate. Acesta are o rezolutie 4k si este dotat cu functii HDR, functii smart si un sistem audio de calitate. Experienta de vizionare este una perfecta. Avand in vedere si categoria de pret din care face parte, televizorul este mai mult decat ofertant. Ai mai jos si legaturile catre modelele de 80 si 102 cm. Philips 32PFT4101/12 & Philips 40PFT4101/12

8.5 Total Score
Philips 43PUS6162/12: televizorul UHD smart la pret bun

Daca vrei un televizor performant, cu imagini clare si culori vibrante, cu functii moderne si design elegant, Philips 43PUS6162/12 este ceea ce cauti.

PROS
  • ecran generos UHD cu HDR
  • functii smart rapide
  • conectivitate buna
CONS
  • nimic remarcabil
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply