PHILIPS Viva Collection HR7762/00

Toti cei care gatesc frecvent sau doar din cand in cand, sunt perfect constienti de faptul ca pentru a avea parte de rezultate de exceptie intr-un timp scurt, trebuie sa investeasca in ustensile si dispozitive pe masura. Mai exact, robotul de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 (doar aici la oferta) pare sa reprezinte achizitia de baza din majoritatea bucatariilor.

PHILIPS HR7762 00

Despre PHILIPS Viva Collection HR7762/00

Intreaga gama de produse electrocasnice Philips s-a facut de ani de zile remarcata prin calitate, pret accesibil si design unic. Astfel, chiar si acest robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 pare ca a atras atentia unui numar impresionant de utilizatori, dornici sa isi achizitioneze un produs de acest fel pentru a le fi de ajutor in propria bucatarie.

Sony Bravia 43W807C
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 108 cm, 43W807C, Full HD

Acest produs electrocasnic poate fi achizitionat la un pret corect, iar asta este foarte important. De altfel, acesta e proiectat pentru o asamblare extrem de usoara, asa ca este foarte usor de utilizat de oricine. In plus, componentele acestuia se fixeaza printr-un click, asta doar datorita faptului ca accesoriile sunt perfect compatibile cu forma si designul produsului.

PHILIPS Viva Collection HR7762 00

Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00: investitia de baza din orice bucatarie

Robotul de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 nu prezinta foarte mari dimensiuni, insa puterea sa este cu adevarat exceptionala, mai exact de 750 W. Totodata, acesta impresioneaza placut si prin cele 28 de functii utile, alaturi de cele doua trepte de viteza, plus Puls.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai exact, dispozitivul electrocasnic de la PHILIPS vine la pachet si cu o serie de accesorii deosebit de practice pentru indeplinirea cu succes a diverselor misiuni, cum ar fi cea de framantare, de taiere, radere, precum si multe altele. Printre aceste accesorii, care de altfel, pot fi spalate in orice masina de spalat vase, se numara intrumentul special pentru framantarea si amestecarea aluatului si a cocii, cutit de tocat confectionat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si a legumelor, multe alte accesorii in forma de disc pentru taiere si radere medie, un vas cu o capacitate de 1 l rezistent la mixarea si zdrobirea alimentelor dure, o rasnita pentru macinarea boabelor de cafea, precum si un dispozitiv de emulsionare pentru prepararea unor alimente precum ar fi frisca sau maioneza.

Toate aceste accesorii pot fi pastrate la indemana oricui in cutia ce vine la pachet cu produsul, astfel ca vor fi depozitate corespunzator si nici nu vor ocupa spatiu.

Dupa cum s-a precizat si anterior, dat fiind faptul ca vasul generos de 1.5 l permite mixarea unei cantitati destul de mari de compozitie, simultan se pot prepara chiar si pana la 5 portii de supa. Astfel se va ajunge la rezultatul mult dorit intr-un timp foarte scurt, fara a se depune prea mult efort.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Acestea fiind spuse, robotul de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 este, fara nicio urma de indoiala, un alt produs din celebra gama Philips care impresioneaza deosebit de placut. Are un design atractiv, poate fi cumparat pentru un pret accesibil tuturor, prezinta o multitudine de functii utile, este confectionat din materiale de calitate si garanteaza durabilitate pentru o lunga perioada de timp, astfel ca e investitia de care orice bucatarie complet utilata are nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply