Philips HR7778/00

Un robot de bucatarie fara de care familiile nu s-ar descurca atat de bine in prepararea diverselor compozitii este chiar Philips HR7778/00 (vezi cea mai noua promotie). Acest dispozitiv electrocasnic, fiind la indemana oricui in propria bucatarie, va reprezenta un ajutor de nadejde. Este un robot de bucatarie modern si deosebit de apreciat chiar si de cei mai pretentiosi utilizatori, intocmai pentru ca este un model recent aparut pe piata care beneficiaza de noi si moderne imbunatatiri.

Philips HR7778 00

Despre Philips HR7778/00

Spre deosebire de marea majoritate a robotilor d ebucatarie, acesta pare sa surprinda cel mai placut. Nu are nici cel mai mic, insa nici cel mai mare pret la care sa poata fi achizitionat, astfel ca aproape oricine si-l poate permite. De altfel, pretul achitat este unul cat se poate de corect si de avantajos. Nu e de mirare ca acest produs electrocasnic se afla in topul preferintelor utilizatorilor. Acesta emana eleganta, stil si totodata este deosebit de puternic si de util

Sony Bravia 43W775C
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43W755C, Full HD

Acest model de robot de bucatarie impresioneaza in primul si in primul rand prin puterea sa mare de 1300 W. Nu exista niciun alt robot de bucatarie pe piata care sa aiba o putere atat de mare si sa beneficieze de atat de multe functii care sa poata fi achizitionat si la un pret accesibil. Astfel, numarul vanzarilor acestui model este destul de semnificativ. Acesta este dotat si cu 12 trepte de viteza, insa si 34 de functii deosebit de practice.

Philips HR7778 00

Prezentarea pe scurt a robotului de bucatarie Philips HR7778/00

Robotul de bucatarie Philips HR7778/00 este de un ajutor exceptional, mai ales datorita faptului ca indeplineste cu succes o serie de misiuni importante,printre care se numara cea de tocare, blenduire, radere, taiere sau stoarcere. Cu ajutorul acestuia se pot crea deserturi, dar si mancari consistente de senzatie, intocmai pentru ca vor rezulta albusuri pufose, aluaturi, smoothie-uri, sucuri, precum si multe altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Robotul de bucatarie Philips HR7778/00 are im bol cu o capacitate de 3.4 l si un vas de blender de 2.2 l, ceea ce inseamna ca se pot prepara portii consistente: mai exact, 7 portii de supa, 5 portii de smoothie si 1.7 kg de aluat, toate acestea dintr-o singura miscare. Astfel, se ajunge la rezultatul mult dorit, intr-un timp extrem de scurt.

Philips HR7778/00: robotul de bucatarie cu noi performante

Dispozitivul e dotat si cu un tub de alimentare XL+, ceea ce inseamna ca sucul natural se poate obtine din fructele introduse intregi, nu taiate.

Printre accesoriile deosebt de practice ce vin la pachet odata cu acest robot de bucatarie, se numara: acc framantat, spatula, disc pentru feliere, disc pentru granulare, disc pentru radere, storcator pentru citrice, tel, cutit universal, precum si accesoriu pentru impingere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pe cat este de eficient robotul de bucatarie Philips HR7778/00, pe atat este si de placut din punct de vedere al design-ului. Asadar, este o investitie de care chiar si cei mai pretentiosi utilizatori s-au declarat de-a dreptul impresionati, astfel ca merita avuta in vedere de oricine isi doreste sa isi achizitioneze un produs electrocasnic ce beneficiaza de un raport calitate – pret 100% corect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply