Philips Viva Collection HR7761/00

Orice bucatar sau bucatareasa are nevoie in propriul sau spatiu de gatit un dispozitiv electrocasnic care sa ii usureze munca si totodata sa il ajute sa ajunga la rezultatele mult dorite. Un bun exemplu in acest caz este chiar acest robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 (doar aici in oferta), ultra-modern si totodata extrem de accesibil ca pret ce promite functionalitate de neegalat pentru o lunga perioada de timp.

Philips Viva Collection HR7761 00

 Despre Philips Viva Collection HR7761/00

Pentru inceput, de admirat este designul deosebit de  atractiv al acestui produs electrocasnic ce denota nu doar eleganta si stil, ci si durabilitate. De altfel, acest dispozitiv este si foarte usor de utilizat, insa si de intretinut.

Intreaga gama de produse electrocasnice de la celebrul brand Philips s-a facut remarcata de multi ani prin calitatea dispozitivelor confectionate. In prezent, robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 pare ca se bucura de un numar impresionant de utilizatori incantati de achizitia facuta. Ce-i drept, pretul accesibil este cel care le-a atras atentia tuturor, insa specificatiile si caracteristicile acestuia i-a convins in cele din urma ca este o buna investitie.

Philips Viva Collection HR7761 00

Scurta prezentare a robotului de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00

Pentru pretul la care poate fi achizitionat, puterea motorului este chiar impresionanta. Mai exact, acesta prezinta o putere de 750 W, 28 de functii deosebit de utile, precum si 2 trepte de viteza, plus functia de impuls, ceea ce e mai mult decat suficient.

Cel mai bun televizor Sony

Printre aceste accesorii deosebit de practice ale robotului de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 ce totodata pot fi spalate cu succes la masina de spalat vase sunt: un instrument pentru amestecarea si framantarea aluatului si a cocii, un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru pregatirea carnii si a legumelor, diverse accesorii in forma de disc pentru taiere medie si radere, un vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecarea ingredientelor de orice fel, un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor cum ar fi frisca si manioneza, insa si o rasnita pentru masinarea boabelor de cafea.

Avand un vas atat de voluminos cu o capacitate de 1.5 l, este mult mai usor de mixat chiar si pana la 5 porti de supa odata. Asadar, intr-un timp foarte scurt se ajunge la rezultatul mult dorit, fara a se depune efort fizic, ceea ce e absolut excelent.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00: ajutorul de nadejde din orice bucatarie

Fiecare material si accesoriu in parte este de o calitate de neegalat, astfel ca si atunci cand robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 este supus unor sesiuni lungi si dese de utilizare, functionalitatea sa exemplara nu va avea deloc de suferit.

Un alt atu al acestui produs electrocasnic consta chiar in faptul ca designul sau este cu adevarat deosebit si unic. Este de culoare alba, astfel ca se incadreaza cu succes in designul oricarei bucatarii si nici nu ocupa foarte mult spatiu. Mai exact, acesta masoara 210 x 210 x 368 mm (W x D x H).

Cel mai bun televizor

Concluzii

Acestea fiind spuse, robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 nu doar ca poate fi achizitionat la un pret excelent de atractiv sau ca are un aspect placut, insa se face remarcat si prin eficienta si simplitatea cu care poate fi utilizat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply