Bosch MUM54251

O extraordinara investitie facuta de o familie moderna in propria lor bucatarie moderna este chiar acest robot de bucatarie Bosch MUM54251 (doar aici la cel mai bun pret). Cu toate ca este un model de ultima generatie, este foarte usor de utilizat si poate fi achizitionat la un pret absolut corect. Functiile sale, insa si designul deosebit de atractiv au reusit sa atraga atentia chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Astfel, se pare ca acest dispozitiv electrocasnic se afla in topul celor mai bine vandute acest fel de produse de pe piata.

Bosch MUM54251

Despre Bosch MUM54251

Atunci cand se doreste a se investi intr-un robot de bucatarie de calitate care sa garanteze functionalitate deplina pentru o indelungata perioada de timp, modelul Bosch MUM54251 va reprezenta cea mai buna alegere. Pe langa faptul ca are un motor puternic, prezinta o multitudine de accesorii utile sau ca are un design unic, pretul la care poate fi achizitionat este unul cat se poate de corect.

Bosch MUM54251
Robot de bucatarie Bosch MUM54251, 900 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l, 7 viteze, Alb

Un principal punct forte al acestui robot de bucatarie Bosch MUM54251 este chiar motorul. Acesta are o putere de 900 W, ceea ce inseamna ca este ideal si recomandat pentru prepararea aluatelor tari. Rezultatul mult dorit se obtine, de altfel, si intr-un timp relativ scurt. Astfel, nici nu e necesara depunerea efortului fizic.

Bosch MUM54251

Specificatiile si caracteristicile robotului de bucatarie Bosch MUM54251

Beneficiind totodata si de moderna functie MultiMotion Drive, rezultatele perfecte obtinute prin amestecarea ingredientelor e datorata de mixarea 3D.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

La fel de esentiala este si functia EasyArmLift ce permite o utilizare deosebit de usoara si de comoda de catre orice utilizator.

In plus, multitudinea de accesorii pe care le include robotul de bucatarie Bosch MUM54251 pot fi pastrate in geanta de depozitare ce vine la pachet oata cu achizitionarea produsului electrocasnic. Pintre aceste accesorii se numara: acc framantat, disc feliere, disc radiere, disc taiere/ maruntire fina, storcator citrice, precum si tel.

Dispozitivul prezinta un blender, Kitchen Machine, insa si o masina de tocat. Toate acestea contribuie la prepararea compozitiilor de multe feluri, la o calitate de neegalat. Mai mult decat atat, robotul de bucatarie Bosch MUM54251 prezinta 7 trepte de viteza, plus PULS, o capacitate a bolului de 3.9 l, o capacitate a blenderului de 1.25 l, precum si o capacitate de framantare de 2000 g.

Robot de bucatarie Bosch MUM54251: o investitie pe cinste pentru familiile si bucatariile moderne

Referitor insa la caracteristicile tehnice ale acestui dispozitiv electrocasnic, important de mentionat sunt lungimea cablului de 1.1 m, greutatea de 8.51 kg, precum si dimensiunile de 282 x 280 x 271 mm.

Pe langa faptul ca este atat de practic si de usor de utilizat, accesoriile pot fi usor de intretinut si de spalat chiar si in masina de spalat vase. Astfel, cu cat este mai bine ingrijit, cu atat va avea parte si de o durata mai lunga de viata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Bosch MUM54251 este produsul electrocasnic de care orice familie moderna are nevoie pentru a-si usura munca si de a ajunge intr-un timp mai scurt la rezultatul mult dorit. In plus, acesta beneficiaza si de un raport calitate – pret corect pe piata in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply