Philips 65PUS7502/12

Philips este un brand un pic subevaluat la noi in tara. Chiar daca nu au tehnologii care sa duca industria mai departe (de fapt au, dar sunt mai putine ca numar), olandezii au creat cateva televizoare care pot sa scoata maximum din niste tehnologii deja existenta. Asa ca multe din televizoarele lui premium, desi nu sunt chiar atat de spectaculoase pe hartie, reusesc sa surprinda prin ceea ce ofera. Daca esti interesat de un televizor mai mare, Philips 65PUS7502/12 (incearca noua promotie) ar putea sa fie o optiune perfecta, scotand tot ce se poate mai bun dintr-un ecran LED destul de spectaculos in sine.

Philips 65PUS7502 12

Despre Philips 65PUS7502/12

La 164 cm (vezi si modelele de 123 cm si cel de 139 cm), Philips 65PUS7502/12 este deja un televizor foarte mare (seria are si modele ceva mai mici, acestea pastrand insa calitate tehnologiei folosite, deci nu apare nicio pierdere). Pe site-urile din strainatate, acesta este considerat a fi si unul destul de ieftin, dar date fiind conditiile de la noi, nu e chiar asa. Nu este insa nici exagerat de scump, pretul fiind unul oarecum potrivit pentru ceea ce ofera. Iar acest lucru se observa de la inceput, deoarece modelul arata destul de bine.

Philips 65PUS7502/12
Televizor Smart Android Philips, 164 cm, 65PUS7502/12, 4K Ultra HD

Rama gri este foarte subtire si privita mai de departe, aproape ca nu se vede. As spune ca stativul nu este cel mai spectaculos ca utilitate, dar televizorul va sta oricum in perete, cel mai probabil.  Asadar, discutam despre un televizor atractiv, iar design-ul este dublat si de calitatea materialelor. Este perfect pentru un living mare, dar si pentru un bar sau pentru un restaurant.

Philips 65PUS7502 12 inclinat

Philips 65PUS7502/12 are cea mai buna imagine din categoria sa

Calitatea unui televizor trebuie sa fie calculata in functie de pretul acestuia si de tehnologia pe care o are in spate. Philips 65PUS7502/12 este un televizor cu ecran LED, deci din acest punct de vedere nu se poate compara cu un OLED (si de aceea este si de vreo doua ori mai ieftin decat un OLED de 164 cm).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

 Insa cu siguranta este unul dintre cele mai bune televizoare LED de pe piata. Philips foloseste o tehnologie numita Ambilight si aici aceasta a ajuns la apogeu. Iluminarea ecranului provine din trei surse diferite, exista local dimming si astfel contrastul ajunge sa fie excelent.

Poate ca nu este la fel de divers ca la un OLED sau QLED, dar pentru LED mai bine nu se poate. De asemenea, datorita functiei HDR, culorile sunt si ele la calitate maxima. In final, rezolutia este UHD, claritatea fiind si ea impresionanta. Din pacate, se poate spune ca apare si o mica problema. De regula, in cazul televizoarelor noi trebuie sa umbli mai mult la setari pentru a gasi optiunea perfecta. Acest model are un meniu destul de greoi, si e dificil sa ajungi la calitatea ideala. Orice mica deviere poate aduce cu sine anumite minusuri ale imaginii si dureaza pana iti seama exact ce e de facut.

Si din punct de vedere sonor Philips 65PUS7502/12 sta bine. Televizorul are integrat un fel de soundbar, sau mai bine spus in difuzor mai mare, de 45 W, aflat in partea de jos a ecranului.  Este destul de puternic si sunetul este bun, in special pentru un model atat de mare. Totusi, daca vrei un sunet pe masura imaginii, atunci ar fi cazul sa investesti si intr-un sistem audio premium.

In final, un ultim lucru bun cu care vine Philips 65PUS7502/12 este sistemul Smart. Dupa cativa ani, Philips au trecut la un sistem de operare Android 6.0. Acesta are si probleme, in primul rand cea legata de meniu, unul care acopera tot ecranu si nu te lasa sa vezi nimic altceva. Dar aceasta nu este cea mai grava problema si in mod cert nu umbreste avantajele. Acum sistemul are mult mai multe aplicatii (desi tot cele pentru filme sunt de baza).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Philips 65PUS7502/12 este un televizor pe care il poti folosi pentru orice. Este excelent pentru filme 4k (de pe Netflix, pe Blue Ray sau stick, avand destule porturi), pentru jocuri (are lag foarte redus si imaginea e senzationala cu setarile potrivite) sau pentru sport. Sunetul e bunicel, dar imaginea este cea care convinge cel mai tare. Poate ca nu e atat de ieftin cum li se pare strainilor, dar are un raport calitate pret bun. Daca vrei un televizor modern, dar nu cauti in mod esential unul OLED sau QLED, acesta ar fi o alegere dintre cele mai bune.

9 Total Score
Philips 65PUS7502/12 are calitati mult peste medie

Philips 65PUS7502/12 - Un design care convinge chiar si celor mai pretentiosi dintre noi.

PROS
  • Imagine senzationala, cea mai buna din clasa de pret
  • Sunet decent]
  • Diagonala mare
CONS
  • Interfata aglomerata si setari dificil de perfectionat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply