Philips 49PUS7502/12

Philips au cateva serii cu adevarat impresionante, care se ridica la valoare oricarui model asemanator ca pret de la producatorii asiatici sau chiar sunt mai bune decat ceea ce ofera acestia. Una dintre acestea este PUS75, care contine cateva televizoare de marimi diferite, dar aflate mult peste medie cand vine vorba de calitate. De fapt, ele sunt premium pentru categoria lor de pret. Nu sunt cele mai scumpe, dar nici cele mai ieftine. In schimb, ofera cateva dintre cele mai bune caracteristici de imagine pe care le pot oferi niste televizoare LED. Philips 49PUS7502/12 (vezi cea mai buna oferta) este cel mai mic televizor din aceasta serie, dar in mod cert nu este cu nimic inferior celorlalte.

Philips 49PUS7502 12

Despre Philips 49PUS7502/12

Philips 49PUS7502/12 si de fapt intreaga serie din care face parte a primit numeroase aprecieri din partea presei de specialitate, pentru design dar si pentru functionalitate. Dar sa incepem cu modul in care arata televizorul. Acesta are o rama foarte subtire, una care aproape ca nu se vede, oferind astfel ecranului senzatia de plutire. Si daca de regula toate modelele dintr-o serie au parte de aceeasi contructie, aici lucrurile stau in pic diferit. In primul rand, difera stativul, in cazul acestui aparat fiind preferat unul cu picior.

Philips 49PUS7502/12
Televizor Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS7502/12, 4K Ultra HD

Desi este mult mai mare, televizorul imprumuta un pic din aspectul unui monitor PC, dar a unuia foarte modern. In plus, materialele sunt unele foarte bune, deci nu ar trebui sa iti pui probleme din acest punct de vedere. Televizorul este, de asemenea, unul nu mare, dar acceptabil. Are o diagonala de 123 cm (vezi si modelele de 139 cm si cel de 164 cm), ceea ce pare putin in comparatie cu 164 cm cat are cel mai mare din serie, dar pentru dormitor este foarte mult (si ar face fata foarte bine si intr-un living).

Philips 49PUS7502 12 inclinat

Philips 49PUS7502/12 ofera o imagine premium

Tehnologia avanseaza rapid si un simplu ecran LED nu mai este de cativa ani cea mai buna alternativa posibila. Dar un televizor precum Philips 49PUS7502/12 a reusit sa scoata tot ce este mai bun din acesta, astfel incat calitatea imaginii sa fie foarte apropiata de ceea ce apare la OLED.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Meritul olandezilor este acela de a folosi o tehnologie unica, Ambilight, care ilumineaza ecranul dintre trei parti. Astfel, contrastul si nivelul de negru devin mult mai bune si de aceea calitatea imaginii ajunge sa fie comparabila cu una scoasa de un ecran OLED asa cum sunt cele de la LG.

Conteaza si ca apare un sistem de micro dimming, astfel incat fiecare zona a ecranului isi poate schimba luminozitatea in functie de ceea ce apare pe acesta. Rezolutia este si ea un punct de atractie, fiind UHD, iar functia HDR ofera culori mai bune. Din pacate, pentru a obtine imaginea ideala trebuie sa umbli intens la setari, iar acest televizor nu are cel mai prietenos meniu.

Nici ca sunet televizorul nu sta rau. Philips 49PUS7502/12 are un difuzor mare integrat in partea de jos a ecranului. Acesta are 45 W, fiind mai mult decat suficient pentru un dormitor. Acum depinde foarte mult si de modul in care te astepti tu sa sune televizorul. Daca vrei maximul de la el, atunci ar fi ok sa investesti si intr-un sistem audio, dar as spune ca il poti folosi si fara.

Un sistem smart cu multe imbunatatiri

Pana acum, Philips foloseau un sistem de operare mai slabut, util, dar nu unul dintre cele mai bune. Philips 49PUS7502/12 are insa parte de Android 6.0. Nici acesta nu este cel mai bun din lume, dar are semnificativ mai multe aplicatii. Si aici apare problema intefatei, de aceasta data ea acoperind tot ecranul. Dar se poate trece peste si televizorul va fi cu usurinta o sursa inepuizabila de continut 4K, plus ca il poti adauga si tu folosind una dintre numeroasele intrari HDMI sau USB (modelul acesta este excelent si pentru jocuri).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Conculuzii

Philips 49PUS7502/12 este de departe unul dintre cele mai bune televizoare din categoria lui. Are o diagonala rezonabila si niste caracteristici care se ridica la nivelul premium. Nu este insa unul dintre cele mai ieftine, dar acest lucru nu ar trebui sa descurajeze publicul tinta. Pana la urma, modelul se adreseaza celor care chiar isi doresc calitate si care sunt dispusi sa si investeasca pentru ea. Oricum, e cel mai bun model din serie, tocmai pentru ca e si cel mai mic. Dar cum poti face atat de multe cu el, as spune ca merita sa ii dai o sansa.

9 Total Score
Philips 49PUS7502/12, un televizor premium de 123 cm

Philips 49PUS7502/12 - calitate si pret la un raport foarte bun. Un televizor pentru cei care isi doresc o diagonala mai mare cu un design interesant.

PROS
  • Calitatea imaginii este deosebita
  • Sunetul e bun
  • Sistem smart mai bun decat la alte modele ale firmei
CONS
  • Interfata greoaie
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply