Philips 55PUS7502/12

Fiecare televizor este construit avand un anumit public in minte. De aceea, nu se poate spune ca un model ieftin, de 1 000 de lei este cu adevarat mai prost decat unul de 10 000 de lei, intrucat fiecare se poate dovedi perfect pentru o categorie de cumperatori (si complet inutil pentru cealalta). Dar acestea sunt extremele, televizoarele medii fiind din start indreptate catre un public mai larg. Cel putin asa se intampla in alte tari, pentru ca la noi multi inca se indreapta catre modele ieftin. Philips 55PUS7502/12 (cea mai buna oferta aici) este un model cu pret mediu (strainii il considera chiar foarte accesibil), dar cu un nivel de calitate premium, facand parte dintr-o serie foarte laudata.

Philips 55PUS7502 12

Despre Philips 55PUS7502/12

Philips 55PUS7502/12 are o diagonala de 139 cm (vezi si modelele de 123 cm si cel de 164 cm), fiind un televizor mediu dupa standardele de astazi. Acesta e un model pentru living si plasat intr-o camera medie ca suprafata iti va arata cu adevarat de ce este in stare. Dar nu diagonala este principalul avantaj din punct de vedere vizual (ea tinand oricum mai mult de utilitatea aparatului), ci modul in care acesta arata.

Philips 55PUS7502/12
Televizor Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS7502/12, 4K Ultra HD

Seria din care face parte are modele care sunt gandite un pic diferit si Philips 55PUS7502/12 seamana perfect cu cel care are 123 cm. Rama este foarte subitire, argintie, asa ca imaginea pare ca pluteste. Carcasa este si e subtire si eleganta, iar stativul cu picior e destul de futurist. La diagonala sa, televizorul poate sa stea la fel de bine si in perete, deci ai doua variante sa il montezi.

Philips 55PUS7502 12

Philips 55PUS7502/12 este insa un televizor pe care il cumperi pentru imagine

In ciuda unui ecran LED, Philips 55PUS7502/12 este un televizor care impresioneaza la capitolul imagine. In primul rand, acest lucru se datoreaza tehnologiei Ambilight care lumineaza ecranul din trei parti. Astfel, contrastul este unul superior, foarte apropiat de ceea ce se poate obtine pe un OLED. Apare si o functie de local dimming, asa ca imaginea va fi intotdeauna precisa, chiar daca zonele de intuneric si cele iluminate sunt foarte apropiate. Philips este firma care a inventat practic aceasta tehnologie, deci merita sa profite la maxim de pe urma ei.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Bineinteles, nu sunt singurele avantaje pe care le propune televizorul. Acesta are si HDR, ceea ce imbunatateste automat culorile, dar si rezolutie UHD, lucru care deja nu ar mai trebui sa surprinda pe nimeni in cazul unui model premium. Din pacate insa, pana cand ajungi la imaginea perfecta va trebui sa te lupti un pic cu setarile. Este mai dificil sa realizezi setarile perfecte, televizorul avand mult meniuri si optiuni, dar pana la urma totul se rezolva.

Pe langa imaginea foarte buna, Philips 55PUS7502/12 vine si cu un sunet mai mult decat decent. Difuzorul integrat este destul de puternic pentru marimea ecranului, asa ca te poti baza pe el pentru o experienta acceptabila. In schimb, daca vrei sunet HD, atunci trebuie sa te gandesti la un sistem audio. Poti gasi destule modele home cinema, dar si sisteme premium, desi acestea din urma pot ajunge sa coste cel putin la fel de mult ca televizorul.

Poate ca unii cumparatori si-ar pune intrebari legate de transmisiunile 4k UHD, intrucat niciun post tv de la noi nu face asta. Dar Philips 55PUS7502/12 este un televizor smart, deci poti accesa cu usurinta Netflix sau Youtube pentru a te bucura si de asa ceva.

Sistemul de operare a fost imbunatatit, trecandu-se la un Android 6.0. Si acesta are o interfata mai greoaie, dar din punctul de vedere al aplicatiilor sta bine. E foarte rapid, ofera multe solutii si in general experienta lui e decenta. In plus, prin porturile HDMI si USB, utilitatea modelului creste si mai mult. Versiunea mai mare a acestuia, cea de 168 cm, a fost numita drept unul dintre cele mai bune televizoare pentru jocuri, dar si filmele se vad foarte bine, indiferent de sursa lor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Philips 55PUS7502/12 este un televezior la fel de bun precum celelalte doua modele din seria lui, doar marimea fiind cea care difera. Este un aparat pe care il poti cumpara si pentru acasa, dar si pentru un spatiu cu destinatie de afaceri. Oricare ar fi situatia, este clar ca imaginea lui multe peste medie ar fi principalul punct  de atractie. Este adevarat si ca pretul nu este cel mai scazut, dar pentru ceea ce ofera este unul foarte bun, corect si in niciun caz prohibitiv.

8.5 Total Score
Philips 55PUS7502/12, un nou televizor senzational al producatorului

Philips 55PUS7502/12 - Design este un punct forte al acestei serii iar acest model este sigur pe gustul tau.

PROS
  • Imagine senzationala
  • Design placut
  • Sunet ok
CONS
  • Meniul este cam dificil, atat pentru imagine cat si pentru sistemul smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply