Horizon 24HL5300H

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti descoperi cand sondezi piata de televizoare este multitudinea de modele care in mod normal nu ti-ar fi atras atentia. Din pacate, tindem sa ne concentram doar pe modelele scumpe si noi, pe cele care ne arata cat de departe a mers piata, dar in acelasi timp le uitam pe cele mici si mai putin complexe. Insa si acestea, la randul lor, ne arata progresul, pentru ca in trecut nu puteai sa ai un televizor de diagonala mica si totusi atat de avansat din punct de vedere tehnologic. Asa este si modelul Horizon 24HL5300H (intra AICI sa vezi pretul redus), un televizor care merita toata atentia.

Horizon 24HL5300H

Despre Horizon 24HL5300H

Punctul principal de atractie pentru acest model, Horizon 24HL5300H este diagonala sa. Asadar, discutam despre un televizor mai mic, facut pentru cei care cauta asa ceva. Producatorul, Horizon, este o firma serioasa, chiar daca in mare parte ei au la vanzare doar produse de buget.

Horizon 24HL5300H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL5300H, HD

Asadar, daca vrei ceva mai ieftin, este o idee buna sa iti indrepti atentia catre ei. Pana la urma, nivelul de calitate este unul decent si inca nu am vazut un televizor al firmei care sa fie dezamagitor.

Horizon 24HL5300H lateral

Diagonala ideala pentru o camera mica

Asa cum spuneam si mai sus, principalul element pentru care Horizon 24HL5300H iese in evidenta este diagonala de 60 cm. Poate sa para paradoxal, pentru ca de regula televizoarele mari ne atrag atentia, dar si cele mici pot fi perfecte cand sunt folosite in elementul lor. Acesta este numai bun pentru a fi montant intr-un dormitor micut sau in bucatarie. De asemenea, cred ca este o idee buna sa te orientezi catre un model de 60 de cm daca stai la camin si nu ai mult spatiu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In plus, cum este si usor, Horizon 24HL5300H va fi simplu de transportat si mutat intr-o alta camera sau intr-un alt loc. Pe langa diagonala, modelul arata normal, asa cum te astepti. Nu e chiar cel mai ieftin posibil, dar nici prea mare nu e. Suportul e ok, desi trebuie sa recunosc si ca nu am mai vazut altul in aceasta forma.

Imaginea este una HD simplu. Cu deja aceasta rezolutia a devenit standardul si televizoarele SD nu se mai gasesc, pot spune ca modelul este cel mai simplu pe care il poti gasi. In acelasi timp, cu un contract bun cu operatorul de cablu, programele care transmit HD se vor vedea foarte bine. Oricum, culorile sunt ok si contrastul e decent, deci imaginea e de calitate, pe cat se poate de mult. In plus, nimeni nu se asteapta sa isi ia un televizor de 60 cm si acesta sa fie full HD sau mai mult, mai ales nu la banii ceruti pe acesta.

Sunetul este si el asa cum te poti astepta. Nu e cel mai grozav, dar este suficient pentru dimensiunile televizorului Horizon 24HL5300H. Nici nu ai nevoie de un sistem foarte puternic daca il montezi intr-o camera mica, si acest televizor se aude acceptabil date fiind conditiile. In plus, ii poti conecta si un sistem de sunet mai performant, daca iti doresti asta, desi cred ca pentru multi cumparatori nu e nevoie de asa ceva.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul Horizon 24HL5300H nu este smart, dar niciunul la aceste dimensiuni nu este. Controlul cu telecomanda e ok, canalele pot fi asezate asa cum vrei si poti face si cateva setari pentru o imagine mai buna. Nu exista complexitatea ca la un televizor mai scump, dar in cele din urma, nu era nevoie de asa ceva.

Televizorul are si intrari PC (deci poate sa fie folosit ca monitor pentru computer), HDMI si USB, ceea ce inseamna ca poti vedea si filme de pe stick sau ca ii poti conecta un joystick pentru a te juca (din pacate, exista un singur port USB, deci vorbim doar de single player).

Concluzii

Acest model nu este pentru toata lumea, asa cum nici cele extrem de moderne nu sunt. Bineinteles, motive sunt diferite, dar si Horizon 24HL5300H si nu stiu ce model quantum dot de la Samsung sunt niste nise. El este facut pentru cei care au putin spatiu la dispozitie sau care isi doresc un televizor secundar pe langa unul mai mare si modern. Insa prin ceea ce ofera (rezolutia HD, conectivitatea si constructia in general), modelul se recomanda singur ca o solutie buna. Nu in ultimul rand, pretul este unul extrem de scazut, televizorul costand cat un robot de bucatarie fara pretentii (sau cat un aparat de ras ceva mai bun).

Asadar, as spune ca Horizon 24HL5300H merita cumparat daca stii pentru ce il vrei. Oricum, nu cred ca vor exista prea multi dezamagiti, pentru ca toata lumea stie la ce sa se astepte de la un model de 60 cm. Daca vrei un model similar, full HD si cu o diagonala de 108 cm, poti incerca si modelul Horizon 40HL5300F.

7.5 Total Score
Horizon 24HL5300H, un televizor de 60 de cm, cu rezolutie HD

Daca vrei sa cumperi un televizor ieftin, fara multe functii, perfect pentru o camera mica, Horizon 24HL5300H este perfect. Nu ezita sa il testezi.

PROS
  • Rezolutia HD
  • Pretul foarte scazut
CONS
  • Este un televizor de nisa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply