LG 43UJ634V

Indiferent de modelul pe care il lanseaza, LG este genul de firma care atrage atentie. Si nici nu e greu sa faca asta, pentru ca de atat de multi ani creaza televizoare excelente. Ba chiar in ultimii ani au reusit sa produca niste modele care ii plaseaza uneori si pe primul loc in lume cand vine vorba despre calitate. Astazi nu vom discuta despre unul dintre televizoarele lor cele mai avansate, dar cred ca, faptul ca sunt lideri mondiali in acest domeniu iti ofera garantia ca si cele mai simple modele ofera absolut tot ceea ce trebuie. Si totusi, LG 43UJ634V (oferta de pret de azi AICI) nu este unul dintre modelele peste care poti trece usor cu vederea. Cu alte cuvinte, este unul de clasa medie si cred ca astfel ajunge sa se potriveasca unei categorii largi de cumparatori.

LG 43UJ634V

Despre LG 43UJ634V

Acest model face parte dintr-o serie cu multe variante, dar LG 43UJ634V ramane cea mai mica dintre ele. Da fapt, el nu este chiar atat de mic, avand o diagonala de 108 cm (modelul de 123 cm il gasiti aici), dar daca luam in considerare faptul ca televizorul cel mai mare al seriei are 164 cm, cred ca putem spune cu totii ca diferenta este totusi una considerabila.

LG 43UJ634V
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ634V, 4K Ultra HD

Asadar, acesta ramane un aparat pentru dormitor sau pentru un living micut. Daca ai nevoie de mai mult, seria aceasta are si alte posibilitati, iar nivelul de calitate este mereu cam acelasi (iar pretul se mentine la un nivel totusi decent).

LG 43UJ634V lateral

Imaginea este una dintre caracteristicile care raman constante, indiferent de diagonala. Rezolutia este 4K UHD, ceea ce ridica televizorul la standardele moderne. LG 43UJ634V are si functia HDR integrata, deci atat timp cat si continutul este unul de calitate, imaginea efectiva se va ridica si ea la inaltimea asteptarilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu am intalnit bleeding vizibil si contrastul este unul acceptabil, desi diferenta fata de ceea ce ofera un LG premium, OLED, este una vizibila. Insa apare si un dezavantaj, unul peste care se poate trece, dar totusi ramane enervant. Dureaza foarte mult pana setezi televizorul la imaginea perfecta. La inceput acesta nu ofera tot ceea ce poate si trebuie sa te chinui un pic pana descoperi toate setarile care iti dau voie sa te bucuri de calitatea maxima (si trebuie sa o faci separat pentru filme, tv sau sport).

Daca de multe ori ajung sa ma plang de sunet, chiar si pentru televizoare premium, la LG 43UJ634V nu prea am gasit nimic de reprosat. Nu este perfect si acest lucru este de inteles, dar ca putere si calitate se regaseste exact acolo unde trebuie. Pentru un dormitor difuzoarele incorporate sunt mai mult decat suficiente, dar daca vrei sa il montezi in spatii mai mari sau publice, vei avea nevoie de un sistem audio.

Acelasi sistem de operare care nu dezamageste

LG 43UJ634V foloseste sistemul de operare Web OS 3.5, si cand acesta apare la un televizor cu performante peste medie poti fi sigur de faptul ca toate functiile smart vor fi puse in valoare exact asa cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Cum sistemul este unul dintre cele mai bune de pe piata, este clar ca se misca rapid si e plin de aplicatii. Si cu starea televiziunilor de la noi e bine, pentru ca vei putea vedea mai multe filme online, la calitatea maxima pe care o poate oferi televizorul.

Tot ca o varianta atunci cand vrei sa iti folosesti televizorul la adevarata sa capacitate apare si conectivitatea foarte buna de care el da dovada. LG 43UJ634V are doua porturi USB si trei HDMI. In cele din urma, diagonala nu este chiar atat de mare incat televizorul sa nu poate sa fie utilizat si ca monitor. De asemenea, se poate conecta la un HDD sau la un stick si filmele si jocurile in 4K incep deodata sa fie asigurate.

Concluzii

In general, seria din care face parte LG 43UJ634V este una buna, cu un pret excelent. Bineinteles, acesta fiind cel mai mic model dintre toate, el isi va gasi cumparatorii potriviti pentru ce ofera. Si ofera destul de multe, de la o rezolutie excelenta, la o imagine clara si fara artefacte, la un sistem smart excelent implementat. Asa ca daca vrei un televizor peste medie, dar nu la un pret premium, acesta poate sa fie mai mult decat recomandat. Si nu in ultimul rand, LG este un brand mare, poate cel mai avansat acum, deci merita sa ai incredere in el.

8.5 Total Score
LG 43UJ634V, un televizor care ofera calitate peste medie

Dotat cu unele dintre cele mai performante functii, cu o rezolutie UHD sicaracteristici Smart, modelul LG 43UJ634V merita testat.

PROS
  • Rezolutia 4k UHD
  • Sunet decent
  • Sistemul de operare Web OS 3.5
CONS
  • Design normal
  • Dureaza mult pana cand setezi imaginea
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply