Samsung LT22E390EW

Tendinta actuala in ceea ce priveste televizoarele este ca ele sa vina cu diagonale din ce in ce mai mari. Unii oameni uita ca nu au nevoie de asa ceva si ca un model mai mic ar putea sa fie, de fapt, cea mai buna solutie pentru ei. Dar problema nu este una chiar atat de mare, pentru ca brandurile importante nu uita ca piata este diferita si vin si cu televizoare de diagonala mica sau chiar foarte mica. Samsung LT22E390EW (vezi cel mai mic pret al momentului) demonstreaza si el acest lucru, fiind un mini-televizor care convinge prin utilitate si calitate, dar si prin pretul sau de achizitie.

Samsung LT22E390EW

Despre Samsung LT22E390EW

Data fiind oferta generala, as fi tentant sa spun ca un televizor de dormitor incepe de pe la 80 cm. Bineinteles, aceste dimensiuni optime pot fi inlocuite cu altele, mai mici sau mai mari, in functie de necesitati. Dar ce te faci cand Samsung LT22E390EW vine cu o diagonala de 55 cm?

Samsung LT22E390EW
Televizor LED Samsung, 55 cm, LT22E390EW, Full HD

Ei bine, atunci iti dai seama ca televizorul ar fi si mai potrivit pentru bucatarie. In plus fata de acest lucru, el este facut sa indeplineasca o functie duala, fiind la fel de util si ca monitor pentru pc.

Samsung LT22E390EW lateral

Poate ca design-ul nu este cel mai spectaculos, dar nu trebuie sa uitam ca un astfel de aparat nu este pentru cumparatorii mai pretentiosi, care fac achizitii si pentu modul in care arata un televizor. Samsung LT22E390EW este ok pentru cei care nu vor sa cheltuie prea multi bani, dar si pentru cei care stiu ca nu au nevoie de mai mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Si in cele din urma, poate ca mai mult conteaza sa ai parte de un televizor stabil si bine asezat pe suportul lui sau de unul cu rama foarte subtire, dar care risca sa pice de fiecare data cand trece o masina pe strada.

Samsung LT22E390EW nu sta chiar rau din punct de vedere tehnic

Asa cum spuneam, televizorul poate sa fie utilizat si ca atare, dar si ca monitor. Nu este unul dintre cele mai noi modele ale firmei, dar Samsung LT22E390EW nici nu a fost lasat la voia intamplarii cand a fost vorba despre nivelul de calitate. Asa ca in primul rand se remarca printr-o rezolutie Full HD.

Indiferent daca vrei sa te uiti la tv in hight definition (caz in care intra in actiune si functia de upscale), daca esti fanul filmelor de calitate video superioara, din surse externe sau daca esti interesat doar de jocuri, un televizor/monitor cu astfel de calitate este o veste foarte buna, mai ales atunci cand luam in considerare diagonala foarte, foarte mica. Samsung au ales sa imbunatateasca imaginea pe cat se poate si acest lucru se vede indiferent de modul in care alegi sa utilizezi efectiv televizorul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Bineinteles, de regula oamenii isi doresc o calitate sonora pe masura celei video. Din pacate, Samsung LT22E390EW cam scartie la acest lucru. As spune ca sunetul este ok pentru un televizor atat de mic si poate sa acopere bine o camera. Dar daca vrei sa te joci, fara casti, atunci experienta va fi una cu lipsuri. In acest caz fie trebuie sa pui castile pe urechi, fie sa apelezi la ajutorul unui sistem audio.

Mai ramane sa discutam despre elementele de conectivitate, unele care exista, dar nu sunt impresionante. Samsung LT22E390EW nu este un televizor smart si cred ca data fiind functia lui de monitor, chiar era bizar sa fie. Aparatul are insa o intrare USB si doua de tip HDMI.

Asa cum spuneam mai sus, el poate sa fie o gazda decenta pentru filme. Daca vrei sa le vezi pe un ecran de 55 cm, atunci poti folosit fie un stick, prin USB sau chiar un Blue Ray player. De asemenea, intrarile HDMI lasa loc pentru a conecta un computer si un sistemul audio, in acelasi timp.

Concluzii

Samsung LT22E390EW este, probabil, unul dintre cele mai mici televizoare pe care ti le poti cumpara. Dar in acelasi timp, daca ai nevoie de asa ceva, e bine ca exista alternative si e bine si ca ele vin de la niste branduri in care poti avea incredere. Poate ca nu este cel mai complex televizor, dar rezolutia full HD este o aditie foarte importanta pentru jocuri si pentru filme. Si pretul este unul cu adevarat bun, deci merita sa investesti intr-un astfel de tv, dar cu conditia sa accepti ca este unul de nisa.

8 Total Score
Samsung LT22E390EW, televizor cu diagonala de 55 cm

Un televizor micut, ideal pentru un birou sau dormitor, cu rezolutie foarte buna, culori vibrante si functii moderne. Samsung LT22E390EW este acum la promotie

PROS
  • Rezolutia Full HD
  • Pretul de achizitie
CONS
  • Design-ul este foarte simplu
  • Sunetul e pe masura diagonalei
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply