Wellington 32HD279S

Nu fiecare televizor care reprezinta o alegere cat de cat inspirata trebuie sa provina de la o firma importanta. De unele dintre aceste modele nu am auzit, dar cu toate acestea ele sunt destul de bune si pot atrage interesul unui cumparator fara foarte multe pretentii. Asa ca fiecare televizor merita o sansa, contand mai mult ceea ce ofera efectiv si nu atat de tare firma de la care el provine. Wellington 32HD279S (vezi AICI cel mai bun pret al momentului) este un astfel de televizor de buget, dar cu suficient de multe caracteristici importante pentru a fi luat in considerare ca o solutie buna pentru cei care nu isi permit atat de multe.

Wellington 32HD279S

Despre Wellington 32HD279S

Atunci cand iti cumperi un aparat ieftin, indiferent de tipul sau, modul in care arata ar trebui sa fie una dintre ultimele tale pretentii. Pana la urma, este ieftin dintr-un motiv si asta se cunoaste la design. Spre exemplu, Wellington 32HD279S are o rama mai groasa si partea din spate nu este nici ea chiar atat de estetica. Dar ecranul arata ok si stativul isi face treaba.

Wellington 32HD279S
Televizor LED Smart Wellington, 81 cm, 32HD279S, Wi-Fi, HD Ready

Wellington 32HD279S are un design de buget, dar recupereaza la alte capitole

Una peste alta, pentru un televizor de dormitor nu e chiar atat de rau si cu siguranta adera suficient de bine la standardele moderne. In plus, diagonala sa il recomanda numai bine pentru un astfel de spatiu. Are 80 cm, marimea perfecta pentru a fi montat in dormitor. Nu este nici foarte mare, pentru a ocupa spatiul degeaba, nici foarte bine, deci ofera o distanta rezonabila de vizionare.

Wellington 32HD279S lateral

Din punctul de vedere al dotarilor nu sta rau deloc

Unele caracteristici sunt comune, poate chiar un pic invechite, in timp ce altele chiar sunt surpinzatoare si vor fi de mare folos. Acest lucru face din Wellington 32HD279S un televizor cu caracteristici complementare, ceea ce este numai bine pentru un model cu pret redus asa cum este el. In primul rand, televizorul este unul HD. Rezolutia 720 p nu mai este demult ceva nou, dar pentru nivelul televiziunilor de la noi, as spune ca e de ajuns.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Daca esti o persoana (sau cumperi televizorul pentru cineva) care nu are interes in a vedea imagini la rezolutii superioare, ci doar vrei un aparat nou, atunci acesta ofera absolut tot ceea ce trebuie. Calitatea imaginii este decenta si chiar transmisiunile HD arata destul de bine, in limitele in care se poate spune acest lucru.

Sunetul este unul foarte potrivit pentru dormitor. Wellington 32HD279S are doua difuzoare de cate 6 W. Acesta sistem nu este unul foarte diferit de altele folosite de televizoarele mici. Este un pic mai puternic decat unele si mai slab decat altele, dar ofera o experienta placuta, numai buna pentru o camera nu foarte mare. De regula as spune ca e bine sa investesti si intr-un sistem de sunet daca vrei o experienta premium, dar cand cauti un televizor ieftin, probabil ca asteptarile tale de la el sunt altele.

Insa cel mai impresionant lucru la Wellington 32HD279S este faptul ca e smart. Pe de-o parte nu este atat de surprinzator ca am ajuns in punctul de in care si un model ieftin poate sa fie “inteligent”, dar de cealalta parte, acesta nu este decat un aparat de la un producator no name. Asa ca totul ramane surprinzator, dar si foarte binevenit.

Sistemul de operare e simplu, dar iti ofera acces la cele mai importante aplicatii de filme, poze, clipuri si la retelele sociale. Conexiunea se face prin wi fi, deci nu ai nevoie de cabluri. Controlul e foarte simplu si intuitiv, dar asta si pentru ca interfata e atat de simpla. Televizorul are si un port USB, de unde se pot vedea filme de pe stick, dar si doua HDMI. Nu sunt foarte multe, dar numarul ramane unul ok pentru dimensiunile ecranului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Wellington 32HD279S este un televizor decent, nu senzational, dar unul care te convinge prin caracteristicile bune, care vin la un pret potrivit. Cred ca principalul punct de atractie ar trebui sa fie sistemul smart. In acelasi timp, se poate naste si urmatoare intrebare: Daca televizorul este facut pentru cei fara pretentii, de ce ar fi util smart-ul? Un raspuns ar fi ca e un bonus binevenit. De asemenea, si poate chiar mai important decat atat, daca mai ai un televizor mai mare si mai bun in living, acesta ar putea sa reprezinte o alegere ieftina si decenta pentru dormitor, deci e perfect si ca televizor secundar.

7.5 Total Score
Wellington 32HD279S, un aparat excelent pentru a fi montat in dormitor

Printre televizoarele decente cu pret mic se numara si modelul Wellington 32HD279S. Ideal pentru o camera mica, iar calitatea imaginilor este foarte buna

PROS
  • Pretul foarte bun
  • Imagine ok
  • Sistemul smart
CONS
  • Design simplist
  • Sunetul putea sa fie un pic mai puternic