Wellington 55UHDV296SW: televizorul smart 4k atractiv

Wellington 55UHDV296SW este un televizor 4k de mijloc, care va transforma living-ul intr-o camera mult mai animata si mai plina de viata. Televizorul are un design foarte elegant, imagini impecabile si functii smart foarte atractive, fiind o sursa completa de divertisment. Modelul merita cel putin un loc pe lista de optiuni a oricarui se afla in cautarea unui televizor 4k si vrea sa economiseasca.
wellington 55UHDV296SW vedere fata

Despre Wellington 55UHDV296SW

In 2016 calitatea imaginii face regulile. Incetul cu incetul claritatea perfecta devine standardul, iar imaginile care nu respecta acest lucru ajung sa ne para ieftine si invechite. Wellington 55UHDV296SW ofera cele mai clare imagini disponibile in momentul actual. Ecranul de 140 de cm are grija sa indeplineasca toate cerintele specifice lui 2016. Imaginile sale au o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli si sunt redate in cel mai mic detaliu. Ecranul are o luminozitate de 350 cd/m2 care asigura un contrast dinamic de 4000:1. Printre tehnologiile de prelucrare se numara Dynamic contrast, Digital Noise Reduction sau Comb Filter 2D/3D.

Wellington 55UHDV296SW
Televizor LED Smart Wellington, 140 cm, 55UHDV296SW, 4K Ultra HD

wellington 55UHDV296SW vedere inclinata

Unghiurile de vizualizare de 178 de grade atat pe orizontala, cat si pe verticala, ceea ce ofera o libertate foarte mare de miscare si asigura o vizibilitate excelenta din orice pozitie.

Televizorul are o constructie moderna si foarte eleganta. Designul se remarca prin aspectul foarte plat si rama subtire. Televizorul este in acelasi timp usor si poate fi mutat si asezat simplu. Fixarea prin picioare laterale ofera o stabilitate foarte buna.

Acces la internet si imagini UHD

La nivelul sistemului audio sunt de remarcat difuzoarele stereo de 20W, dotate cu tehnologii avansate de prelucrare. Vorbim aici de NICAM Stereo Equalizer, Dolby Digital +, DDCO sau DTS Surround. Sunetul ocupa un rol foarte important in experienta generala de vizionare, asa ca e esential sa fie de calitate. In cazul de fata sunetul este foarte clar si bogat in frecvente. Echilibrul intre bass si sunetele inalte este foarte bun. Exista de altfel un sistem pentru reglarea personalizata a sunetului, in functie de preferinta.

In ceea ce priveste functiile smart, Wellington 55UHDV296SW se poate lauda cu o rulare fluida a sarcinilor si o interfata prietenoasa. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Aplicatiile sunt foarte variate si totodata foarte rapide. Timpii de asteptare sunt destul de redusi.

La nivelul  conectivitatii, televizorul este dotat cu 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si intrari Scart, video composite si de PC. Acest lucru face posibila conectarea la dispozitive externe precum PC-urile, laptopurile, sistemele audio, consolele de jocuri sau playerele DVD.

Vezi aici Cel mai bun televizor recomandat de TV-REVIEW!

Wellington 55UHDV296SW este un televizor foarte atractiv, care ofera o gama larga de dotari performante pentru un pret accesibil. Wellington este un brand ce merita cu siguranta urmarit de oricine cauta solutii inteligente pentru actualizarea electronicelor. Televizorul de fata imbina in mod perfect un design modern cu imagini 4k si functii smart, aducand un plus de divertisment in orice living. Un televizor cu imagini de calitate redate pe un ecran generos face meciurile mult mai interactive si ne plaseaza in mijlocul actiunii din filmele preferate.  Wellington 55UHDV296SW indeplineste toate criteriile pentru a-si merita locul in orice familie.

9.5 Total Score
Wellington 55UHDV296SW

Diagonala mare la un pret excelent la televizorul Wellington 55UHDV296SW. Diagonala de 140 cm, rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, luminozitate de 350 cd/m2 care asigura un contrast dinamic de 4000:1, Dynamic contrast, Digital Noise Reduction sau Comb Filter 2D/3D.

PROS
  • Diagonala foarte mare
  • Imagine excelenta
  • Stabilitate in suport
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply