Wellington 24HD279

Televizorul este electrocasnicul care ne ajuta sa ne informam si in acelasi timp sa uitam de stresul acumulat pe parcursul zilei. Printre cele mai performante si eficiente modele de televizoare se numara si LED Wellington 24HD279 (vezi AICI pretul la reducere), despre care va oferim mai multe detalii, astfel incat sa va puteti forma o imagine clara asupa lui.

wellington 24HD279 vedere fata

Despre Wellington 24HD279

Primul mare criteriu de care se tine cont, in momentul achizitionarii unui produs, este designul. In cazul unui televizor, culoarea, diagonala si greutatea sunt aspectele cele mai importante care sunt analizate de catre un cumparator.

Wellington 24HD279
Televizor LED Wellington, 60 cm, 24HD279, HD Ready

Televizorul este un electrocasnic nelipsit din locuintele noastre, iar daca sunteti curiosi cum arata mai exact televizorul LED Wellington 24HD279, va spunem ca are o culoare eleganta, care ii permite sa fie montat cu usurinta in orice incapere.

wellington 24HD279 vedere inclinata

Datorita culorii sale negre, acest model de televizor se numara printre preferintele multor cumparatori. Mai mult decat atat, o alta caracteristica de baza, din punct de vedere exterior este diagonala ecranului care este de 60 de cm (vezi si modelul de 80 cm), precum si unghiul de vizibilitate al televizorului Wellington 24HD279 care are 178 / 178 grade.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Principalele functii tehnice ale televizorului LED Wellington 24HD279

Gasirea unui activitati pentru petrecerea timpului liber este de nenunarate ori o adevarata provocare, deoarece este greu de ales intre plimbarile in aer liber, vizitele facute prietenilor dragi, servirea unei cafele in oras sau privitul la televizor. Toate acestea sunt vazute ca fiind activitati relaxante si linistitoare, insa cel mai des se alege varianta privitului la televizor, intrucat nu necesita niciun fel de efort sausi de multe ori este accesibila si din punct de vedere financiar.

Orice televizor are anumite functii care il fac sa fie diferit si special, in comparatie cu celelalte modele, iar cu cat acestea sunt mai numeroase si mai performante, cu atat si televizorul este mai apreciat. Atunci cand ne aflam in cautarea unui astfel de dispozitiv, ne bazam foarte mult pe metoda recomandarilor si nu ezitam sa le cerem cat mai multe sfaturi celor apropiati.

Acestia ne indruma sa fim atenti, in primul rand, la rezolutie, la sistemul de sunet, la cel video si nu in utlimul rand, la functiile speciale de care beneficiaza televizorul, precum si la ce tipuri de conexiuni se pot realiza prin intermediul lui.

Astfel, televizorul LED Wellington 24HD279 are una dintre cele mai performante tipuri de rezolutii, care este de tipul de High Definition. Acest lucru inseamna ca produsele si imaginile redate sunt de inalta calitate, sunt clare, luminoase si foarte atragatoare, aspectul imaginii fiind de 16:9, iar contrastul dinamic de 3000:1.

Un alt mare beneficiu pe care il prezinta televizorul LED Wellington 24HD279 este ca favorizeaza conectarea diferitelor tipuri de gadget-uri, datorita porturilor USB, HDMI. Ceea ce il recomanda sunt si caracteristicile superioare de imagine: zoom mode, comb filter 2D/3D si dynamic contrast.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Sfatul nostru este sa nu mai stati prea mult pe ganduri, ci sa alegeti sa achizitonati televizorul Wellington 24HD279 care va poate infrumuseta locuintele si va ofera sansa de a va bucura de unele dintre cele mai speciale seri petrecute alturi de familie.

Va atragem atentia asupra faptului ca are o luminozitate 220 cd/m², care va ajuta sa priviti imaginile intr-un mod cat mai clar. Din pacate timpul sau de raspuns nu este foarte rapid, de numai 8.5 ms, iar rezolutia ecranului de 1366 x 768 pixeli.

8 Total Score
Wellington 24HD279: un produs de incredere

Televizorul LED Wellington 24HD279 - designul il face sa fie special. Diagonala de 60 cm, unghiul de vizibilitate 178 / 178 grade, aspectul imaginii fiind de 16:9, contrastul dinamic de 3000:1, porturi USB, HDMI, zoom mode, comb filter 2D/3D si dynamic contrast.

PROS
  • Luminozitate buna.
  • Stabilitate buna in suport.
CONS
  • Diagonala prea mica
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply