Wellington 49UHDV296SW: televizorul 4k accesibil

wellington 49UHDV296SW vedere fataCalitatea 4k face valva de ceva timp pe piata, fiind intr-adevar un nou nivel de a viziona continut video. Imaginile sunt mai clare si mai detaliate ca oricand. Wellington 49UHDV296SW este un televizor 4k ideal pentru cei care vor sa faca trecerea la noul nivel de calitate fara a cheltui insa exagerat de mult. Producatorul din Noua Zeelanda arata ca stie foarte bine ce urmareste aceasta categorie de piata si ofera un pachet de dotari foarte atractiv.

Despre Wellington 49UHDV296SW

Wellington 49UHDV296SW face parte din categoria televizoarelor 4k de dimensiuni mai mici. Acesta are diagonala de 124 cm. Modelul arata foarte bine si se face remarcat printr-un profil foarte subtire si o rama pe masura. Ecranul este astfel foarte bine pus in evidenta. Fixarea se face printr-un set de picioare laterale care ofera o stabilitate buna. Modelul poate fi si fixat pe perete. Designul complet negru aduce un aer elegant si face mai usoara integrarea in camera.  Avem de-a face cu un televizor potrivit atat pentru familii, cat si pentru birouri. Televizorul poate completa foarte bine o sala de sedinta dintr-un birou.

Wellington 49UHDV296SW
Televizor LED Smart Wellington, 124 cm, 49UHDV296SW, 4K Ultra HD

wellington 49UHDV296SW vedere inclinata

Intorcandu-ne asupra imaginii, aceasta are o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli si este prin urmare extrem de clara. Diferenta fata de Full HD este usor sesizabila. Luminozitatea este de 350 cd/m2, contrastul nativ este de 1200:1, iar cel dinamic este de 4000:1. Imaginile sunt prelucrate suplimentar folosind tehnologii de indepartare a granulatiei, imbogatirii culorilor si cresterii contrastului. Rezultatul este cu totul deosebit. Se vor observa imediat diferentele de culoare si de claritate, iar cadrele vor parea mult mai realiste si mai umane.

Design ultra slim si modern la Wellington 49UHDV296SW

In ceea ce priveste sunetul, acesta este la fel de calitativ precum imaginile. Televizorul este dotat cu difuzoare stereo de 20W si prelucreaza sunetul folosind tehnologii de top precum NICAM Stereo Equalizer, Dolby Digital +, DDCO sau DTS Surround. Playerul multimedia integrat va permite redarea foarte rapida de pe un stick USB, mp3 player sau telefon.

La nivelul functiilor smart, Wellington 49UHDV296SW aduce o experienta foarte placuta. Interfata este simpla si rapida, iar oferta de aplicatii este variata. Televizorul ofera posibilitatea conectarii usoare la aplicatii pentru retelele de socializare, videoclipuri, muzica, jocuri etc. Functiile smart aduc un plus de divertisment si sunt cu siguranta atat pe placul adultilor, cat si pe placul celor mici.

Pentru posibilitati de petrecere a timpului liber cu atat mai mari, modelul permite conectarea la o consola de jocuri, un PC, un laptop sau un player DVD ori Blu Ray. Exista pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si intrari Scart, video composite si de PC. Televizorul reprezinta fara dubiu un partener excelent pentru distractie.

Wellington 49UHDV296SW este un televizor 4k smart ce aduce un upgrade foarte atractiv de calitate in orice familie. Acesta reda imagini de cea mai buna calitate si ofera posibilitatea conectarii la internet, fiind o actualizare necesara vremurilor actuale.  Cert este ca serile de film nu vor mai fi niciodata la fel. Televizorul va oferi o experienta mult mai interactiva si mai captivanta. Wellington 49UHDV296SW este un model ce isi merita locul in orice locuinta.

9 Total Score
Wellington 49UHDV296SW

Televizor LED Smart Wellington - intra pe piata pentru a satisface orice cumparator. Diagonala de 124 cm, rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, luminozitatea este de 350 cd/m2, Full HD, contrastul nativ este de 1200:1, NICAM Stereo Equalizer, Dolby Digital +, DDCO sau DTS Surround.

PROS
  • Diagonala 124 cm
  • Este smart
  • Usor de montat