Wellington 25HD275

Deoarece avem tendinta sa credem ca un smart TV este un aparat foarte scump, multi oameni nici nu se gandesc ca ar putea sa detina un astfel de aparat. Din fericire, la orice regula exista exceptii, de aceea, modelul de televizor LED Smart Wellington 25HD275 (acum in oferta) este unul pe care te poti baza, fiind un Smart TV pe care poti sa il cumperi cu un pret foarte mic.

Wellington 25HD275 vedere fata

Despre Wellington 25HD275

Aparatul acesta are culoarea neagra si dispune de o serie de accesorii, ca telecomanda, manualul de utilizare si un cablu de alimentare. Drept carateristici speciale, acesta include teletextul, child lock, Hotel Mode PASSIVE, Netflix, Media Player, NTSC Playback, Feature OSD, NO IDENT TIMER si Sleep Timer.

Wellington 25HD275
Televizor LED Smart Wellington, 71 cm, 28HD275, HD

Modelul de televizor LED Smart Wellington 25HD275 este, in ciuda pretului foarte mic, un Smart TV de tip LED care face parte din gama 2017. In plus, aparatul poate sa fie folosit si drept monitor, avand aceasta functie integrata. Sistemul sau audio e stereo, cu o iesire a sunetului de 2 x 6 W (RMS) si trei caracteristici superioare de sunet, ca Surround, NICAM Stereo si Egalizator.

Wellington 25HD275 vedere inclinat

Ce specificatii are aparatul acesta

Diagonala ecranului acestui televizor LED Smart Wellington 25HD275 este de 71 de centimetri, cu un display plat si o rezolutie de tip High Definition. Contrastul dinamic are valoarea de 3000:1, iar luminozitatea inregistrata e de 300 cd/m2. Timpul de raspuns e de 6.5 milisecunde. Aspectul de imagine e de 16:9. Rezolutia aparatului e de tip 1366 x 768 de pixeli, adica High Definition. Unghiul de vizibilitate e de 178 / 178 de grade.

Drept caracteristici superioare de imagine, aparatul include Progressive Scan, Zoom Modes (Aspet Ratio), CTI/LTI, Dynamic Contrast, Comb Filter (2D / 3D) si Digital Noise Reduction.

Tunerul digital e de tip DVB – T /C, cu redare video si intrare pentru antena. De asemenea, exista si un player multimedia integrat.

Conexiunea in retea e de tip RJ45, existand si conexiuni de tip Headphone, wifi ready + conexiune RJ45, PC Audio In, Slot CI+, Audiou Out Coaxial, HDCP si LAN. In plus, acest televizor LED Smart Wellington 25HD275 are si o intrare PC D-sub 15 pini, o intrare USB, o intrare video composite, o intrare Scart RGB si doua porturi HDMI.

Dispozitivul acesta poate sa-ti redea programele TV sub calitate HD, bucurandu-te de o imagine mult mai clara si cu mai multa culoare. Imaginea este foarte clara multumita ecranului LED de ultima generatie, care e foarte usor si subtire. Fiind un Smart TV, acest televizor LED Smart Wellington 25HD275 te lasa sa accesezi usor aplicatiile smart, totul din confortul casei tale, pe ecranul televizorului.

Utilizand cardul CI+ de la furnizorul tau de cablu TV, vei putea sa accesezi mult mai usor programele TV, folosind doar telecomanda cu care vine televizorul tau. In plus, poti sa urmaresti fimelele preferate, pozele etc, folosind un stick USB.

Concluzii

Modelul de televizor LED Smart Wellington 25HD275 este unul dintre cele mai accesibile Smart TV-uri ca pret, de aceea, fara indoiala, va avea mereu clienti.

8.2 Total Score
Televizor LED Smart Wellington 25HD275: Smart TV-ul ieftin

Wellington 25HD275 - LED Smart HD, un televizor bun atat ca si imagine cat si caracteristici la un pret mai mult decat acceptabil.

PROS
  • Calitate video si audio
  • Pret foarte accesibil pentru un Smart TV
CONS
  • Putine functii pentru un Smart TV
Add your review  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. Buna ziua,
    Am achizitionat acest tv acum o saptamana si sunt foarte multumit de el. Am o singura problema si poate ma ajuta cineva… nu reusesc sa conectez telefonul la tv. Functioneaza functia de screen sharing cu alte smart-tv-uri, dar cu acesta nu ii dau de cap. Multumesc.

Leave a reply