Sony Bravia 75ZD9

Atunci cand iti cumperi un televizor, daca vrei sa fie unul cu adevarat excelent, intr-adevar, trebuie sa cheltuiesti o suma destul de mare de bani, insa, rezultatul final, se merita. E de ajuns sa analizezi modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9 (Vezi AICI pretul la reducere) si vei observa cat de multe avantaje moderne poate sa iti ofere un astfel de aparat.

Sony Bravia 75ZD9

Despre Sony Bravia 75ZD9

Acest aparat dispune de un design pe masura functiior sale, adica, foarte modern, facandu-l ideal pentru orice tip de locuinta, pe care o va infrumuseta, fara nicio problema. Marginile sale, care inconjoara ecranul, sunt foarte subtiri, facand designul sa fie nu doar mai atractiv, ci si imaginile sa para mai mari. Aparatul are culoarea neagra.

Sony Bravia 75ZD9
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 189 cm, 75ZD9, 4K Ultra HD

Modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9 are dimensiuni de 168.4 x 104.7 x 27.8 mm (W x H x D) fara stand si de 1684 x 973 x 78 mm de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de 144.8 de kilograme. Puterea consumata de aparat este de 259 W. Ca accesorii include un manual de utilizare, un cablu de alimentare si o telecomanda.

Sony Bravia 75ZD9 spate

De ce ai alege acest model

Televizorul acesta include mai multe caracteristici speciale, ca Browswerul Web, BRAVIA Sync, Temporizatorul care se poate opri sau porni, Wi-Fi Direct, Parental Control, televiziune interactiva etc. Printre tehnologiile pe care ti le pune la dispozitie acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9 se numara RK X-Reality, Dynamic Range Android, Extreme Backlight, Android 4K HDR X1 si Master Drive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe langa faptul ca acest aparat foloseste tehnologia LED si este un TV de tip Smart TV, acesta utilizeaza si tehnologia 3D, facandu-l sa fie un dispozitiv cu adevarat multifunctional si atractiv. In plus, televizorul discutat poate sa joace si rolul de monitor. Modelul face parte din gama 2016 si ruleaza folosind sistemul de operare Android.

Sistemul sau audio este stereo si iesirea sunetului este de 2 x 10 W, incluzand o serie de caracteristici superioare de sunet, ca modul de sunet presetat, S-Master Clear Phase si Speaker S-Force. Diagonala ecranului este de 189 de centimetri si unghiul de vizibilitate este de 178 / 178 de grade, facand vizionarea programelor posibila din orice pozitie te-ai afla fata de televizor. Rezolutia sa este de 3840 x 2160 de pixeli, cu o rezolutie de tip Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine este de 16:9.

Conexiunea sa la retea se face prin Wi-Fi integrat LAN, avand si patru porturi HDMI, trei intrari USB, o iesire audio digitala optica, o intrare Scart RGB si o intrare video composite. De asemenea, modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9 include si un player multimedia care este integrat in aparat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, luand in vedere toate avantajele pe care le regasesti in acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9, nu iti va fi greu sa iti dai seama ca modelul este unul cu adevarat extraordinar, care isi merita toti banii, oferindu-ti cele mai noi tehnologii posibile in acest domeniu.

9.5 Total Score
Televizor Smart Android LED Sony Bravia 75ZD9: super-calitatea

Unul dintre cele mai bune modele de pe piata, Sony Bravia 75ZD9 are in dotare doar specificatii premium dar si pretul e la acelasi nivel

PROS
  • diagonala mare
  • unele dintre cele mai noi tehnologii
CONS
  • pretul prohibitiv
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply