ASUS X541UV-XX745

Daca sunteti in cautarea unui laptop performant, cu ajutorul caruia sa puteti realiza sarcinile asa cum trebuie, sa vizualizati filme cat mai realiste si sa puteti realiza cat mai multe conexiuni. De asemenea, daca va doriti ca acesta sa aiba si design elegant, laptop-ul ASUS X541UV-XX745 (cea mai noua oferta AICI) este ceea ce va trebuie.

ASUS X541UV-XX745 vedere fata

Despre laptop-ul ASUS X541UV-XX745

Greutatea sa este de 2 kg. In ceea ce priveste dimensiunile, putem spune ca sunt unele potrivite, acestea (W x H x D) fiind de 381.4 x 27.6 x 252 mm. Este un laptop de culoare argintie. Laptop-ul are o diagonala ceva mai mare fata de alte modele, aceasta fiind de 15.6 inch.

Tipul display-ului este LED. Formatul este HD, acesta oferind claritate imaginilor. Display-ul mai dispune si de un finisaj de tip Anti-Glare, ce va reduce lumina reflectata in ecran.

ASUS X541UV-XX745 vedere lateral

Rezolutia sa este destul de mare, mai exact de 1366 x 768. Despre procesorul acestui laptop trebuie stiut ca este conceput de un producator bun, acesta fiind Intel®. Tipul procesorului este i3, este un procesor cu un consum redus de energie. Arhitectura acestui laptop ASUS este de tip Skylake.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

Cache-ul are o marime destul de mare, aceasta fiind de 3072 KB. Are un numar mai mic de nuclee, acestea fiind doar 2. Frecventa sa nominala nu este nici prea mica, dar nici prea mare, fiind de 2000 MHz. Procesorul are o tehnologie de 14 nm. Procesorul grafic integrat al acestui model este Intel® HD Graphics 520, unul destul de performant.

Laptop ASUS X541UV-XX745 – informatii despre caracteristicile tehnice

Memoria laptop-ului ASUS X541UV-XX745 este de 4 GB, fiind ceva mai mare. Aceasta este de tip DDR4. Sloturile sunt in numar de 2, doar unul fiind ocupat. Frecventa memoriei este de 2133 MHz. Despre tipul stocarii hard disk-ului trebuie precizat ca este de tip HDD. Acesta are o capacitatea de stocare potrivita, aceasta fiind de 500 GB. Viteza de rotatie este de 5400 rpm.

Placa video a laptop-ului ASUS X541UV-XX745 este dedicata, fiind un tip bun de astfel de placa. Producatorul chipset video al acesteia este nVidia. Este o placa performanta deoarece apartine seriei GeForce.

Modelul acestei placi video este 920MX. Referitor la capacitatea memoriei video, trebuie spus ca este de 2048 MB. De asemenea, tipul memoriei placii video este GDDR3, aceasta conferind calitate imaginilor. Tehnologiile acestei placi video sunt Optimus, CUDA, PhysX, GPU Boost 2.0.

Mai trebuie spus faptul ca are si o unitate optica. Detine o camera WEB de tip VGA. Difuzoarele audio sunt integrate, la fel si microfonul. Partea audio dispune de tehnologiile HDAudio si Sonic Master. Acest model are destul de multe porturi utile. Acestea sunt: 1 x HDMI si 1 x VGA. Are si 1 x USB 3.0 si 1 x USB 2.0.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

De asmenea, include 1 x RJ-45 si 1 x USB type C. Include un cititor de carduri de tip SD. Reteaua este de tip 10/100. Nu lipseste nici wireless-ul 802.11 b/g/n. Versiunea Bluetooth-ului este 4.0. Limba tastaturii este internationala. Securitatea este de tip Kensington Lock. Bateria are o autonomie mai mare decat in alte cazuri, aceasta fiind de 12 h. Sistemul de operare este Endless OS.

Concluzii

Astfel ca, laptop-ul ASUS X541UV-XX745 este unul dintre modelele performante potrivit oricui ii place tehnologia si nu numai. Nu este un model scump, avand in vedere caracteristicile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply