Lenovo 320-15ISK

Este stiut faptul ca un laptop cat mai tehnologizat este cat mai usor de folosit, sarcinile fiind realizate mai usor. Astfel ca, daca va doriti un laptop modern pe care sa il utilizati atat pentru jocuri, cat si pentru a lucra, un model pe care putem sa il recomandam este laptop-ul Lenovo 320-15ISK (acum in promotie doar AICI).

Lenovo 320-15ISK vedere fata

Despre laptop-ul Lenovo 320-15ISK

Este un model elegant avand in vedere culoarea sa neagra. In ceea ce priveste marimea, este un model potrivit, avand dimensiunile ( W x H x D) de 378 x 22.9 x 260 mm. Are o carcasa conceputa special impotriva uzurii. Pe capacul interior se regasesc anumite detalii, ce au fost realizate din cauciuc. Referitor la greutatea sa, trebuie precizat ca aceasta este de 2,2 kg.

Este un laptop performant avand in vedere faptul care are un procesor al carui producator este Intel®. De asemenea, acesta este de tipul i3, numarul nucleelor fiind de 2. In ceea ce priveste modelul sau, trebuie spus ca este 6006U. Mai trebuie specificat faptul ca are o arhitectura de tip Skylake. Cache-ul acestui model este de 3072 KB.

Lenovo 320-15ISK vedere lateral

Laptop Lenovo 320-15ISK – caracteristici referitoare la trasaturile tehnice

Frecventa nominala a acestui procesor ajunge la 2000 MHz. Tehnologia procesorului acestui laptop Lenovo 320-15ISK este de 14 nm, aspect intalnit la multe modele. De luat in calcul este si procesorul grafic integrat al acestui model, acesta fiind Intel® HD Graphics 520. Mai mult, diagonala acestui model este una potrivita, aceasta fiind de 15,6 inch. De asemenea, are o tehnologie de tip TN. O alta trasatura a laptop-ului Lenovo 320-15ISK este formatul display-ului, acesta fiind Full HD. Un beneficiu este finisajul display-ului, acesta fiind Anti-Glare. Avand o rezolutie de 1920 x 1080, putem spune ca imaginile se vor vedea destul de bine.

Vezi pret si detalii!

Memoria este si ea importanta, de aceea, acest model are o memorie de 4 GB. Aceasta este una destul de buna, fiind de tipul DDR4. Are doar un slot. Mai trebuie mentionata si frecventa sa, aceasta fiind de 2133 MHz.

Referitor la partea de hard disk, putem preciza ca acesta are un tip de stocare HDD. Are o capacitate mare, aceasta fiind de 1 TB. Mai mult, si o viteza de rotatie de 5400 rpm. Este important ca un laptop sa aiba si o placa video buna, de aceea, acest model are o placa video dedicata, produsa de nVidia. Face parte din seria GeForce. Mai trebuie stiut ca modelul este 920MX.

Este important de stiut si capacitatea memoriei video, aceasta fiind de 2048 MB. De altfel, memoria placii video este de tipul GDDR5. La acest model se regasesc cateva tehnologii ale placii video si anume: CUDA, Optimus, PhysX, GPU Boost 2.0.

Pe de alta parte, este inclusa si o unitate optica. Nu ii lipseste nici camera WEB tip VGA. Dispune de difuzoare integrate. La fel si microfonul. Tehnologiile audio sunt de tip Dolby Audio, fiind unele bune.

Portul tip HDMI, cel doua de tip USB 3.0 si RJ-45 va vor ajuta sa conectati diverse dispozitive la laptop. Cu ajutorul cititorului de carduri veti putea utiliza carduri de tipul: SD, SDHC, SDXC, MMC. Despre retea trebuie spus ca este de tipul 10/100/1000. Conexiunea la internet o veti putea realiza cu ajutorul retelei wireless 802.11 ac. Despre Bluetooth trebuie spus ca are versiunea 4.1. Detine si o tastaura numerica, iar tastatura sa este internationala. Securitatea se realizeaza prin intermediul parolelor BIOS, HDD, Security lock. Alta caracteristica a sa este TouchPad-ul cu suport pentru multi antingere. Laptop-ul Lenovo 320-15ISK are sistemul de operare Free DOS.

Concluzii

Acest laptop nu este scump, avand in vedere caracteristicile sale. Acesta are avantaje numeroase, incepand cu design-ul sau, pana la tipul procesorului, al placii video, dar si al conexiunilor ce se pot realiza la acest laptop.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply