Securitate la maxim, cu Lenovo E31-70

Fara a fi un dispozitiv dedicat chiar incepatorilor, notebook-ul Lenovo E31-70 poate fi considerat o alegere potrivita pentru oamenii de afaceri care doresc acces permanent la internet si bazele de date, dar si o viteza de lucru adecvata unei lumi aflate in continua miscare. Totodata, la cei peste 13 inch diagonala, laptopul Lenovo confera mobilitate maxima, fiind un dispozitiv pe cat de suplu, pe atat de bine “dotat”. Astfel, cu un procesor la 2.3 GHZ si nu mai putin de 8 GB memorie RAM, Lenovo E31-70 poate raspunde prompt sarcinilor de birou. In plus, autentificrea cu amprenta digitala va confera un plus de siguranta pentru datele stocate.

Sobru si elegant, in acelasi timp

E31-70 pare sa se abata putin de la linia sobra si practica adoptate de dispozitivele Lenovo, designul sau find unul elegant si atent finisat. Carcasa este construita din plastic mat, in nuante de negru-antracit sau gri inchis, cu suprafete anti-alunecare. Nota de eleganta este accentuata prin balamalele argintii, sigla Lenovo de aceeasi culoare iesind in evidenta de pe carcasa.
Nu in ultimul rand, accentele rosii de pe touchpad vin sa completeze un spectru cromatic devenit deja cunoscut pe dispozitivele producatorului chinez. In ciuda plasticului mat folosit, carcasa este una solida, fara sa dea vreun moment senzatia de fragilitate. La cei 2,2 cm grosime cu capacul inchis, putem spune ca E31-70 este un notebook destul de subtire, iar greutatea de 1,6 kg il face usor de transportat si de tinut pe brate in timpul unei calatorii, spre exemplu. In ciuda aspectului sau slim, laptopul Lenovo dispune totusi de toate facilitatile unui gadget care se respecta, incluzand aici doua porturi USB 3.0, mufe pentru retea si internet sau cititor de carduri.
La capitolul siguranta, notebok-ul E31-70 nu se dezminte, iar in afara de fanta de blocare de tip Kensington, acesta este dotat si cu un cititor de amprente, ca o caracteristica suplimenara de securitate.

Ergonomic si silentios

La cei 13.3 inch ai sai, display-ul de tip LED de pe Lenovo E31-70 ne ofera o rezolutie buna, de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate pe masura si un unghi de vizibilitate de asemenea. Acesta se poate rabata usor pana la 180 de grade, pastrand totusi un nivel de vizibilitate bun al imaginilor. In ceea ce priveste tastatura, aceasta este dimensionata aproape perfect, cu suprafetele tastelor usor curbate si placute la atingere. De asemenea, touchpad-ul are niste dimensiuni rezonabile, de 10 x 5 cm, cu butoane ce par destul de solide la atingere, cu un sunet discret la apasare.

Putere de la Intel

Adevarata forta a lui E31-70 vine insa din interior, de la procesorul Intel Core i5 pe 2.3GHz, care ii confera putere suficienta pentru a rula aplicatii multimedia complexe. Intregul dispozitiv este propulsat de cei 8 GB de memorie RAM, de tip DDR4, in vreme ce capacitatea de stocare este asigurata printr-o unitate SSD de 256GB. Trebuie spus totusi ca notebook-ul Lenovo E31-70 nu este conceput neaparat pentru jocuri, astfel incat placa video integrata asigura vizionarea de filme si fotografi in bune conditii, putand rula si aplicatii grafice de complexitate medie.
In schimb, laptopul raspunde nevoilor de comunicare si portabilitate, fiind prevazut cu camera Web HD, microfon incorporat si difuzoare stereo cu tehnologie Dolby® Home Theater. In ceea ce priveste bateria, aceasta asigura o autonomie de functionare de peste paru ore, suficient pentru prezentarea unui proiect sau chiar pentru lucrul intr-o calatorie de afaceri.

Verdict
In concluzie, putem spune ca Lenovo E31-70 este un laptop care nu exceleaza din punct de vedere al posibilitatilor grafice, dar este mai mult decat util muncii de birou. In plus, acesta asigura nu doar nevoia de comunicare si de mobilitate, ci si aceea de pastrare in siguranta a datelor, prin sistemul sau de identificare pe baza de amprenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply