ASUS E203NA-FD025TS

Variantele de laptop-uri ieftine sunt aproape nenumarate, iar Asus are cateva dintre cele mai bune dintre ele. Bineinteles, trebuie sa accepti si ca lucrurile nu vor fi chiar atat de avansate din punct de vedere tehnologic, dar in acelasi timp, platesti putin si de multe ori ai parte si de niste modele portabile, mai mici si mai usoare. Deci exista avantaje, dar si dezavantaje cand vine vorba despre o astfel de abordare. Acestea fiind spuse, vom discuta despre ASUS E203NA-FD025TS (doar aici la cel mai mic pret), un laptop modern, ieftin si util. Are si partile sale mai putin interesante, dar in cele din urma cred ca se prezinta intr-un mod destul de convingator pentru oricine are nevoie de asa ceva.

ASUS E203NA-FD025TS

Despre ASUS E203NA-FD025TS

Un ultima vreme, Asus si de altfel mai toate firmele mari de pe piata a scos cateva modele 2 in 1 foarte interesante, pentru toate buzunarele. Acesta nu este unul dintre ele, dar pastreaza flexibilitatea specifica. Astfel, ASUS E203NA-FD025TS are o constructie foarte interesanta, iar cel mai important aspect al sau este posibilitatea de a folosi ecranul oricum vrei, balamaua putand sa fie rotita la 180 de grade.

Astfel, ecranul poate sa ajunga o prelungire a tastaturii si acest lucru este unul destul de deosebit. Bineinteles, o astfel de caracteristica nu si-ar avea locul in cazul unui aparat mai mare. Dar acesta are o diagonala de 11.6 inchi, fiind cu adevarat potrivit pentru asa ceva.

ASUS E203NA-FD025TS

Configuratie cu restrictiile de rigoare

In mare, ASUS E203NA-FD025TS este un laptop pentru calatorii si pentru birou. E usor si arata destul de bine. Este adevarat si ca e facut in mare parte din plastic, dar acest lucru ofera avantaje din doua puncte de vedere. In primul rand, ramane cu o greutate scazuta. In cel de-al doilea rand, pretul este mentinut si el la un nivel foarte acceptabil, care devine cu atat mai atractiv la reducere.

Nu ar trebui sa va asteptati ca ASUS E203NA-FD025TS sa fie cu adevarat surprinzator din vreun punct de vedere. Pana la urma, discutam despre un model ieftin, care are o utilitate relativ limitata. Este bun pentru a edita documente, pentru Internet si pentru filme si muzica. In rest, chiar trebuie sa fii nerealist sa crezi ca vei avea sansa de a te juca sau de a face diverse editari foto/video pe el.

ASUS E203NA-FD025TS, laptop mic, ieftin si flexibil

In primul rand, are un procesor Intel Celeron cu arhitectura Apollo Lake. Acesta este unul de tip entry level, care nu iti ofera extrem de multa libertate de miscare. Atat timp cat nu il supra-soliciti, totul va fi ok, dar in acelati timp, ar fi bine sa impui si anumite limite de utilizare (adica sa nu tii deschise 10 tab-uri in Google). Memoria RAM este insa una decenta, de 4 GB, practic bifand standardele pe care ar trebui sa le indeplineasca un laptop de acest tip.

Singura problema este cea a stocarii. ASUS E203NA-FD025TS utilizeaza o memorie flash de doar 32 GB, iar din acestia mai bine de 10 se duc pe Windows, care e gata instalat, in versiunea 10. De asemenea, laptop-ul are si Office, dar acesta mai mult incurca. As spune ca merita dezinstalat si inlocuit cu o verianta mai putin spatioasa. Bine, principala solutie este sa cumperi un card de 32 sau 64 GB si astfel vei avea spatiu destul pentru filme, programe si mii de documente.

In final, aparatul sta ok la capitolul conectivitate, asta pentru unul din categoria lui. Are doua porturi USB si unul HDMI, de ajuns pentru ceea ce poti face cu el. Deci e o solutie decenta si pentru birou, chiar daca i-ar mai fi trebuit niste caracteristici pentru a deveni si una ideala.

Concluzii

ASUS E203NA-FD025TS este un laptop pe care ar trebui sa il cumperi doar anumite conditii. Una dintre ele ar fi ca model secundar, pe langa un laptop mai mare si mai bun sau pe langa un PC. Este usor de transportat, arata ok si se misca decent daca nu vrei foarte multe de la el. E un model entry level, dar e foarte bun la lucrat pe el. Un al doilea caz ar fi pentru cineva care nu are pretentii prea mari si s-ar folosi doar pentru internet. Din nou, e mai mult decat acceptabil in aceste conditii si e destul de ieftin, deci nu simti ca investesti inutil. Asadar, ai ce face cu el, dar in acelasi timp trebuie sa si constientizezi ca are o utilitate relativ limitata si daca stii ca iti trebuie mai mult, mai bine investesti in altceva decat sa te plangi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply