Lenovo Ideapad Y700-15ISK

Pasionatii de gaming au de ce sa fie entuziasmati ! Laptopul Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK reprezinta o incununare de succes de tehnica, inovatie si design de ultima generatie, facand experienta de joc una extrem de intensa !(vezi reducerile de AZI)

Lenovo Ideapad  Y700-15ISK

Despre Lenovo Ideapad Y700-15ISK

La acest model de laptop s-au folosit procesoare avansate Intel� si AMD�, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta nemaipomenita, fara intreruperi, fara incetiniri ! In joc, trebue sa fii mereu in fata adversarului, iar Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK este partenerul tau de victorie !

Lenovo Ideapad Y700-15ISK
Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y700-15ISK cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce GTX 960M 4GB, Free DOS, Black

Ecranul de 15,6� este cu adevarat impresionant ! Un ecran Full HD � 1920 x 1080, fara cadru, lucru care permite o vizionare impecabila, in special datorita tehnologiei IPS folosite, cat si a unghiului de vizualizare, de aproape 180�. Este antireflex, si mai mult decat atat, poti alege control tactil cu ecranul multi-touch in 10 puncte !

Despre Lenovo Ideapad  Y700-15ISK

Iata ce primesti de la acest laptop !

Citeste si despre Kiano Intelect X3 HD

Ce-ti poti dori mai mult de la un joc, daca nu un sunet perfect, care sa te transpuna total in joc ? Dotat cu Dolby Home theater si boxe JBL, precum si cu un subwoofer, laptopul Lenovo Gaming Ideapad Y700 iti invaluie auzul in sunete perfecte ! Iti vei putea chiar asculta melodiile preferate clar, vibrant…perfect !

Cel mai bun televizor Sony

Pentru un gamer adevarat, detaliile sunt foarte importante ! Placa grafica, desi discreta, face adevarate minuni in joc ! Iar daca optezi pentru placa grafica NVIDIA, reusita jocului poate fi de partea ta !

Stim cat de suparator este cand ni se incinge laptopul, insa cat de suparator poate fi chiar in mijlocul jocului, numai un gamer adevarat poate sti ! Cei de la Lenovo imbunatatesc si acest aspect, astfel laptopul Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK mentine, cu ajutorul ventilatoarelor, o temperatura optima si o procesare imbunatatita.

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

O aditie remarcabila a laptopului Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK o reprezinta camera 3D Intel RealSense a carei tehnologie permite utilizatorului o interactiune profunda, deoarece se foloseste de expresii faciale si gesturi, personalizand in felul acesta stilul de joc al utilizatorului. Pentru aceasta camera, producatorul a folosit cel mai bun senzor de profunzime din clasa sa.

Lenovo se pare ca s-a gandit la tot ? Nici un detaliu nu a trecut neobservat si implicit imbunatatit. Cum ar fi acesta, tastatura iluminata, si nu oricum, ci cu doua trepte de control ! Un detaliu mic, dar important cand febra jocului apare in miez de noapte ?, iar atmosfera astfel creata te ajuta sa te focusezi mai bine pe joc. Ideapad Y700 vine si cu un TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Nu-i asa ca iti doresti sa stochezi cat mai multe date ? Ei bine, acest laptop vine echipat cu o memorie de pana la 1 TB HDD !

Cel mai bun televizor

Concluzii

Prin toate caracteristicile de ultima generatie, performante, prin atentia acordata detaliilor, necesitatilor utilizatorului, Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK te inspira ! Lenovo Gaming Ideapad Y700-15ISK duce jocul pe calculator la un alt nivel ! Indrazneste !