HP ProBook 440 G4

Chiar daca piata laptop-urilor ofera multe variante de achizitie, trebuie sa va ganditi la un model, care vi s-ar potrivi cel mai bine, pentru ca alegerea sa fie una cat mai usoara. Insa, daca va doriti sa tineti pasul cu tehnologia, puteti alege un model cat mai nou, dar care sa respecte si caracteristicile de care aveti dumneavoastra nevoie. Un exemplu modern, cu o serie de caracteristici bune si un design pe masura, de care va veti bucura cu siguranta, este laptop-ul HP ProBook 440 G4 (acum in oferta) cu procesor Intel® Core™ i5-7200U.

HP ProBook 440 G4

Ce informatii trebuie stiute despre design-ul laptop-ului HP ProBook 440 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U?

Acest laptop este indicat celor care se deplaseaza destul de mult, avand in vedere design-ul subtire pe care il are acesta. Culoarea sa este argintiul asteroid, ceea ce ii confera eleganta si rafinament celor care il vor utiliza la diverse evenimente. De asemenea, suportul tastaturii acestui model este realizat din aluminiu, ceea ce il va face mai rezistent.

Diagonala sa este de 14 inch, ceea ce inseamna ca il puteti transporta ori de cate ori aveti nevoie, fiind usor. Performantele procesorului acestui laptop nu sunt limitate deloc, intrucat tipul sau este unul, fiind i5. Acest model dispune de placa grafica de tip nVIDIA® GeForce®, si aceasta dand dovada de performante, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

HP ProBook 440 G4

HP ProBook 440 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U – cateva detalii despre trasaturile tehnice

In ceea ce priveste securitatea acestui laptop, trebuie spus ca este de mai multe tipuri, precum HP BIOSphere, cititor de amprente, dar si un sistem TPM 2.0 integrat. Acestea vor tine in siguranta datele importante de pe laptop-ul dumneavoastra, astfel incat sa nu aveti parte de surprize neplacute. De altfel, referitor la partea audio-video, trebuie spus ca acest model include caracteristica HP Audio Boost, acesta oferind exepriente cat mai placute ale sunetului, dar si vizuale.

Mai mult, in privinta reducerii zgomotului, este important de mentionat si caracteristica HP, aceasta fiind o functie care va reduce zgomotul produs de laptop. Prin urmare, veti putea lucra in liniste, fara ca zgomotul sa va tulbure concentrarea. Afisajul Full HD si cel tactil HD sunt ale caracteristici referitoare la display-ul acestui laptop.

Laptop-ul HP ProBook 440 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U este prevazut cu o arhitectura moderna, aceasta fiind de tipul Kaby Lake™. Despre tastatura acestui laptop, trebuie spus ca este iluminata, dar este si rezistenta la stropi.

HP ProBook 440 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U – il puteti lua peste tot cu dumneavoastra

Procesorul grafic integrat este Intel® HD Graphics 620, datorita caruia partea video a acestuia va fi una de calitate. Acest model prezinta si un sistem de operare Free DOS, acesta fiind potrivit unui astfel de model. Nu trebuie uitat de precizat nici memoria pe care o are acest laptop, despre care trebuie stiut ca este de 4 GB. Veti mai avea si un alt spatiu de stocare oferit de catre hard disk, acesta fiind de 500 GB, ceea cereprezinta un plus.

Laptop-ul HP ProBook 440 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U are un pret pe masura dotarilor sale, ceea ce il face tocmai bun de achizitionat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply