HP ProBook 430 G5

Ati plecat in cautarea unui laptop si nu v-ati decis ce laptop sa alegeti? Noi va vom ajuta. Daca aveti nevoie de un model pentru a lucra, atat la locul de munca, dar, care sa poata fi transportat usor, ar fi indicat laptop-ul HP ProBook 430 G5 (doar AICI la cel mai mic pret) cu procesor Intel® Core™ i5-8250U.

HP ProBook 430 G5

Despre HP ProBook 430 G5

Carcasa acestui laptop este de culoare argintie. De asemenea, un mare beneficiu este faptul ca se transporta usor, avand in vedere greutatea de doar 1.49 kg. Despre marimea sa trebuie spus ca este destul debuna, avand dimensiunile (W x H x D) de 326 x 19.8 x 234 mm. In primul rand, acest laptop detine performante, intrucat producatorul procesorului este Intel®. De asemenea, suporta sarcini destul de complexe, avand in vedere tipul procesorului sau, acesta fiind i5.

HP ProBook 430 G5
Laptop HP ProBook 430 G5 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.60 GHz, Kaby Lake R, 13.3", Full HD, 4GB, 128GB SSD, Intel UHD Graphics 620, FPR, Free DOS, Silver

Acest laptop este un model nou, mai exact, 8250U. Laptop HP ProBook 430 G5 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U include o arhitectura de tip Kaby Lake R. Nucleele  sale sunt in numar de 4, ceea ce inseamna ca va avea si o frecventa Turbo Boost. Despre acesta trebuie spus ca este de 3600 MHz. Cea nominala este de 1800 MHz. Potrivita acestui procesor este si tehnologia pe care o detine, acesta fiind de 14 nm. De inalta performanta este procesor grafic integrat, de tipul Intel® UHD Graphics 620.

HP ProBook 430 G5

Laptop-ul HP ProBook 430 G5 – trasaturi reprezentative pentru partea tehnica

In al doilea rand, despre acest laptop trebuie mentionat faptul ca are o diagonala a display-ului destul de buna, acesta fiind de 13.3 inch. Datorita acestei caracteristici, laptop-ul este mai usor de transportat. O alta caracteristica importanta este si formatul sau de tip Full HD, ceea ce va conferi un mod de vizualizare mai clar. Multiplele avantaje ale display-ului se datoreaza si tehnologiei sale de tip TN. De asemenea, rezolutia sa de 1920 x 1080 va conta in vederea unei redari cat mai clare a imaginilor.

Avand o memorie de tip DDR4 si o capacitate de 4 GB, putem spune ca va permite o stocare destul de buna a informatiilor. Sloturile sale libere sunt 2, insa mai are si unul ocup. Frecventa de care displue memori acestui laptop HP ProBook este de 2400 MHz, aceasta fiind o valoare buna. Acest laptop mai dispune si de un alt tip de stocare, cea a hard disk-ului, acesta avand o capacitate de 128 GB. Destul de bun este si tipul in care se stocheaza informatiile in hard disk, acesta fiind de tip SSD.

Avand o placa video Integrata, acesta este un laptop indicat lucrului la birou sau acasa in vederea relizarii diverselor sarcini destul de grele. Va veti bucura de rezultate bune, producatorul sau chipset video fiind Intel. Acestui laptop nu ii lipseste nici camera WEB de tip VGA. De asmenea, in dotarea sa mai regasim difuzoarele, care sunt integrate. Integrate mai sunt si microfoane duale. Veti putea folosi si porturile acestui laptop, acestea fiind cateva: 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, 1 x Audio Out, dar si 1 x USB 3.1 type C. Cu un cititor de carduri de tip SD, veti putea descarca continut divers de pe acestea. Despre placa sa de retea, trebuie mentionat ca este una destul de buna, aceasta fiind de 10/100/1000.

Cu un wireless de tipul 802.11 ac, conexiunea la internet nu va va da batai de cap. Bluetooth-ul laptop-ului HP ProBook 430 G5 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U este de tip 4.2. Limba in care functioneaza tastatura sa este internationala. Securitatea acestui laptop se bazeaza pe cititorul de amprenta. Nu ii lipseste nici bateria inclusa. O alta tehnologie importanta este si cea de tip LED Backlight. Despre sistemul de operare instalat al acestui laptop trebuie spus ca este Free DOS. Pretul Laptop-ului HP ProBook 430 G5 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U este usor crescut, insa merita achizitionat.