Whirlpool AGB 668/WP

Firmele mari, asa cum este Whirlpool (de altfel, cel mai mare producator de electrocasnice la nivel mondial), scot pe piata atat produse pentru consumatorii casnici cat si pentru unitatile alimentare. Asa se face ca pe langa masinile de spalat vase pentru acasa, poti gasi si unele profesionale, care impartasesc acelasi nivel de calitate cu care ne-a obisnuit producatorul american, ducand insa lucrurile la un cu totul al nivel. Un lucru este cert, Whirlpool AGB 668/WP (vezi AICI noul pret) nu este pentru acasa. Este foarte mare si mult prea scumpa pentru a fi montata si cumparata pentru a-ti servi in casa ta. Dar pentru un restaurant, pensiune sau chiar spital, scoala cu cantina, modelul devine cu mult mai acceptabil, chiar accesibil, pentru ca te ajuta sa iti faci treaba.

Whirlpool AGB 668/WP

Despre Whirlpool AGB 668/WP

Nimeni nu isi cumpara un produs profesional pentru modul in care arata. In primul rand conteaza functionarea si toate avantajele pe care acesta le aduce. A nu se intelege ca este ceva in neregula cu aspectul lui Whirlpool AGB 668/WP. Nicidecum. Masina arata ok, exteriorul este din inox (chiar este, nu doar ca are culoarea potrivita), la fel si cele mai multe dintre componentele interioare. Totusi, vorbim mai mult sau mai putin despre o simpla cutie mare in care speli vase.

Whirlpool AGB 668/WP
Masina de spalat vase profesionala Whirlpool AGB 668/WP cu capota, 25 l, Inox antiamprenta

O cutie pe picioare, cu greutarea de 115 kg si cu un panou electronic pentru control. Oricine spune ca modelul este potrivit pentru acasa nu doar ca nu l-a vazut niciodata, dar nici nu isi poate imagina ca nu e bun. Latimea este superioara chiar si celor mai mari masini casnice, iar inaltimea este de 1.5 m. Bineinteles, toate acestea nu conteaza in bucataria unui restaurant, unde o astfel de masina de spalat isi gaseste utilitatea.

Cum functioneaza Whirlpool AGB 668/WP

Exteriorul mai mare lasa loc si pentru un interior ceva mai spatios, chiar daca la prima vedere poate lucrurile nu par atat de diferite. Whirlpool AGB 668/WP are o capacitate de spalare de maxim 18 seturi de vase, la care se adauga un cos pentru vesele. O masina de spalat pentru acasa ajunge  si la 15, deci diferenta poate sa fie inselatoare. Insa altele sunt avantajele acestui model.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Spre deosebire de alte modele casnice, Whirlpool AGB 668/WP are un rezervor de 25 de litri de apa, care permite spalarea mai multor vase intr-un timp foarte scurt. Astfel se ajunge ca un ciclu sa consume 3 litri de apa, incalzita la 50 de grade. Insa un ciclu dureaza 2 minute, ceea ce inseamna ca intr-o ora poti ajunge sa speli cateva sute de vase. Probabil ca nu va fi nevoie, dar viteza este oricum una impresionanta.

Whirlpool AGB 668/WP, masinade spalat vase profesionala, pentru restaurante si alte afaceri

Bineinteles ca un astfel de lucru ar fi foarte atractiv si pentru acasa, dar pretul acestui aparat este unul cu adevarat prohibitiv pentru orice utilizator casnic. Pur si simplu nu e nevoie sa ai acasa asa ceva, dar pentru o afacere, Whirlpool AGB 668/WP se poate dovedi un aliat nepretuit.

Whirlpool AGB 668/WP are si un fltru destul de bun, dar trebuie sa ai un pic de atentie cu el. Asta pentru ca el se poate umple destul de usor cu mizerie dupa o zi cu utilizare intensa. In primul rand, producatorii recomanda sa clatesti bine vasele inainte de spalare, pentru a elimina toate resturile solide de pe ele (oase si altele). Apoi, la finalul zilei, filtrul trebuie sa fie curatat. O poti face si mai rar, dupa 20 sau 30 de spalari, dar depinde si cat de des folosesti masina in timpul unui zile. In tot cazul, masina trebuie sa fie si intretinuta, pentru ca spalarea intensiva poate aduce cu ea si mici probleme.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Mi se pare amuzant ca Whirlpool AGB 668/WP apare prezentata pe unele site-uri ca fiind potrivita pentru acasa, cand ea este in mod cert un model profesional, bun mai ales pentru restaurante. Am vazut ca ar fi folosita si in pesiuni, asa ca isi gasesti locul si in alte afaceri. In primul rand, spala foarte repede si chiar daca nu spala foarte multe vase, tot te ajuta sa iti faci treaba extrem de rapid cu ajutorul ei. Mai mult decat atat, calitatea serviciilor este una foarte ridica, asa cum se intampla si in cazul materialelor.

Daca ai grija de ea si o folosesti corespunzator, masina te poate tine peste 10 ani, deci reprezinta o investitie excelenta. Mai ramane sa spun cateva cuvinte despre raportul calitate pret. Acesta este bun, dar pretul tot e mare pentru acasa. In cazul unei afaceri insa, datele problemei sunt cu totul altele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply