Hansa ZIM 615 SB

Masinile de spalat vase de la Hansa sunt unele dintre cele mai acceptabile de pe piata. Din pacate, aceste produse inca sunt destul de scumpe (chiar ceva mai mult in comparatie cu cele pentru rufe sau chiar cu frigiderele si combinele frigorifice), asa ca de fiecare data cand vezi un model mai ieftin iti dai seama ca e bine ca exista variante dintre cele mai diverse. Hansa ZIM 615 SB (vezi AICI oferta de azi) nu este ea cea mai avansata varianta existenta, dar balanseaza excelent pretul si calitatea. Este un aparat bun, mare si util, unul care insa nu te pune la o cheltuiala exagerat de mare nici cand il cumperi si nici dupa asta.

Hansa ZIM 615 SB

Despre Hansa ZIM 615 SB

Atunci cand cauti un aparat electrocasnic mai simplu, este destul de clar ca unul dintre primele aspecte la care trebuie sa fii mai putin pretentios este modul in care acesta arata. Si nu putem spune ca Hansa ZIM 615 SB arata rau, dar este o masina destul de banala din punct de vedere vizual. Cel putin este una argintie, asa ca tot se remarca prin ceva in comparatie cu multitudinea de modele albe. Dar nu are un panou de control prea complex, nici afisaj electronic de niciun fel. In schimb, simplitatea schemei de control nu poate sa fie decat o veste buna. Practic, aceasta are cateva butone si prin ele setezi programul si pornirea, indicate prin led-uri. Oricine poate folosi masina fara nici cea mai mica problema.

Hansa ZIM 615 SB
Masina de spalat vase Hansa ZIM 615 SB, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu

Bineinteles, desing-ul este un aspect minor pe langa modul in care functioneaza un aparat. Si inainte de a trece la acest lucru, trebuie sa spunem cateva cuvinte si despre capacitatea de spalare pe care o are Hansa ZIM 615 SB. Aceasta trece destul de bine de medie, putand sa spele 12 seturi de vase odata. Masina are 2 cosuri pentru vase si un compartimente pentru vesele. Nici aici nu putem spune ca debordeaza de complexitate, dar este totusi mare si poate sa deserveasca atat o familie mai mare cat si persoanele care cauta sa spele mai rar.

Hansa ZIM 615 SB iti propune cam tot ceea ce trebuie

Din nou, nu trebuie sa va astepti la o masina de spalat vase extrem de complexa, dar la pretul ei, Hansa ZIM 615 SB vine totusi cu niste calitati destul de importante. In primul rand, are cinci programe de spalat, cele clasice, dar si cele mai utile, de departe.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Asadar, o poti seta pentru programul intens sau scurt, eco sau pentru diferite tipuri de vase. De asemenea, masina este una care poate sa spele si incarcata doar la jumatate, lucru foarte util atunci cand cauti sa scapai mai repede de vasele murdare.

In rest, dotarile ei sunt cele obisnuite. Are un sistem de programare intarziata de pana la 9 ore si siguranta pentru copii, ceea ce inseamna ca usa e blocata in timpul functionarii. Hansa ZIM 615 SB nu ofera posibilitatea de alimentare cu apa calda si nici nu are filtru de autocuratare. Acestea sunt insa caracteristici pe care le intalnesti mai des in cazul masinilor premium, dar poate fi trecut cu vederea faptul ca ele lipsesc.

E bine totusi sa terminam intr-o nota pozitiva si sa discutam despre consum. In mod cert orice masina de spalat vase aduce facturi ceva mai mari, dar in ziua de astazi ele sunt suficient de moderne pentru a reusi sa tempereze cat de cat costurile. Aceasta are clasa energetica A++ si sa nu uitam ca vorbim despre un model marisor. Hansa ZIM 615 SB consuma aproximativ 1 kw pe ciclu de splare si vreo 11 litri de apa. Da, se putea si mai bine, dar in general facturile nu vor fi incarcate chiar atat de mult de achizitionarea ei. In plus, daca schimbi una mai veche, cu siguranta aceasta va fi mai economa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Hansa ZIM 615 SB poate sa fie o masina de spalat vase foarte buna pentru cei care nu au un buget foarte mare de achizitii. Nu ar fi atat de buna pentru persoanele care nu au nici spatiu in bucatarie, intrucat latimea ei e de 60 cm si in unele cazuri s-ar putea sa ii faci destul de greu loc. Dar daca nu exista aceasta problema, firma serioasa si calitatile ei o recomanda ca o alegere inspirata. Cred ca avantajul cel mai mare ramane totusi raportul dintre pret si calitate. Aceasta este o masina de spalat mai ieftina si totusi buna, moderna si care ofera tot ceea ce trebuie. Asa daca vrei una, poti incepe cautarile de aici.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply