Gorenje GS62010S

Masinile de spalat vase la preturi cu adevarat mici sunt o raritate pe piata. Asa ca daca nu ai un buget prea mare, ar trebui sa te indrepti spre una medie. In mod cert aceasta va fi ceva mai scumpa decat una pentru rufe, sa spunem, dar vei primi si un aparat cu caracteristici mai mult decat decente, unele chiar premium. Gorenje GS62010S (acum la cel mai mic pret) este o astfel de masina. Nu e cea mai complexa, dar are si avantaje surprinzatoare. Nu e nici cea mai mare, dar trece in tot cazul de medie. Ofera o experienta de utilizare foarte buna, iar firma este una serioasa, cu un pic de notorietate la noi in tara.

Gorenje GS62010S

Despre Gorenje GS62010S

Pentru cine nu stie, Gorenje este o firma din Slovenie, deci masina de spalat vine din Europa Centrala. Chiar daca nu au notorietatea brandurilor din Europa de Vest, Asia sau Statelele Unite, nimeni nu poate spune ca fima nu este buna. Ba chiar au multe modele premium si acest lucru creaza oricum o siguranta cand vine vorba despre produsele lor.

Gorenje GS62010S
Masina de spalat vase Gorenje GS62010S, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu

Gorenje GS62010S este o masina de spalat vase destul de mare. Are o latime de 60 cm si o capacitate de 12 seturi. Bineinteles, asta inseamna ca propune avantaje si dezavantaje in acelasi timp. Aspectul pozitiv este acela ca poti spala mai mult sau mai rar. Daca ai o familie mai numeroasa, atunci nu e nevoie sa speli mai multe ture. Daca insa stai singur, tot este in regula pentru ca poti spala mai rar (daca ai si mai multe seturi de vase). Partea proasta este ca masina are acei 60 cm in latime si astfel trebuie sa ai loc pentru ea. Deja intr-o bucatarie mica va fi dificil sa faci loc si pentru una cu dimensiuni mai rezonabile, deci aceasta este exclusa in astfel de spatii.

Gorenje GS62010S

Gorenje GS62010S, pretul potrivit si capacitate de spalare pe masura

Trecand catre partea mai tehnica, Gorenje GS62010S continua sa se prezinte destul de bine. In primul rand, masina ofera cinci programe de spalare, ceea ce e suficient pentru pretul ei. Oricum, masinile mai cu pretentii au in jur de sapte, deci diferentele nu sunt deloc mari. Si chiar cu cinci programe, masina ofera toate varietatea de care e nevoie. Are si program scurt (30 de minute, pentru vasele care nu sunt prea murdare), dar si unul eco, vine si cu program intensiv, si cu spalare normala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In acelasi timp, iti da voie sa setezi si temperatura apei, adaptand astfel mai usor lucrurile la natura fiecarei incarcaturi.  De asemenea, apar si doua sisteme pentru protectie. AquaStop este facut pentru a functionarea daca se taie apa, iar functia de protectie pentru copiii tine masina blocata in timpul functionarii. Nu in ultimul rand, apar optiunea de programare intarziata si un aspect pe care nici macar toate masinile premium nu il au, adica filtru pentru autocuratare.

Gorenje GS62010S are o clasa energetica buna si design acceptabil

In ceea ce priveste design-ul, Gorenje GS62010S este un model destul de simplut. Are un afisaj digital LCD, dar acesta nu prezinta chiar atat de multe informatii si o face si intr-un mode destul de minimalist. Dar macar schema de control este ok, lucru pe care il intalnim la majoritatea masinilor de spalat vase. Deci nu este greu de pornit si nici nu aduce vreun deserviciu bucatariei in care o vei monta, desi nici nu se poate spune ca ii va oferi un aspect cu mult mai modern.

In final, conteaza si clasa energetica. Gorenje GS62010S, fiind un model mai marisor, consuma si ceva mai mult. Din fericire, face parte din clasa A++, asa ca lucrurile raman la un nivel decent. In total, intr-un an ajunge la 150 kw in ceea ce priveste energie electrica si la vreo 3 metri cubi de apa, ceea ce este putin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Gorenje GS62010S este, in primul rand, un model cu un raport calitate pret foarte bun. Are o capacitate mare si acesta s-ar putea sa fie o calitate de luat in calcul pentru multi cumparatori. De asemenea, consuma relativ putin, ceea ce iarasi trebuie luat in considerare. In rest, ofera lucrurile obisnuite pe care le pun la dispozitie mai toate masinile de spalat vase din clasa ei. Asa ca daca iti cumperi acum prima masina sau vrei sa inlocuiesti una veche/stricata, cred ca Gorenje GS62010S poate sa fie o soltuie mai mult decat acceptabila, dar si accesibila. Depinde si de pretentiile pe care le ai, dar cum in general masinile de spalat vase sunt mai putin populare la noi, sa incepi cu una de clasa medie nu ar fi o idee rea.