Bosch SPS69T88EU

Bosch este genul de firma arhicunoscuta, germanii fiind mereu pe primele locuri in ceea ce priveste calitatea produselor pe care le scot pe piata. In acelasi timp, ei vand aparate ceva mai scumpe, dar mai aproapiate de nivelul premium de calitate (in general, mai toate electrocasnicele lor ajung acolo fara mari probmele). Cu alte cuvinte, raportul calitate pret este unul bun, mai ales pentru clientii un pic mai pretentiosi si cu bugete mai mari pentru achizitii in bucatarie si nu numai. Bosch SPS69T88EU (vezi AICI cel mai bun pret) este un astfel de aparat, o masina de spalat vase de marime medie, dar cu multe sisteme premium si, destul de important, economa atat cu apa cat si cu energia electrica.

Bosch SPS69T88EU

Despre Bosch SPS69T88EU

Inca nu am intalnit o masina de spalat vase care sa arata oribil, dar nici foarte multe care chiar m-ar putea surprinde prin design-ul lor foarte ingenios. In timp ce Bosch SPS69T88EU nu este nici ea o minune a constructiei de masini de spalat, trebuie sa recunoasc faptul ca este una dintre cele mai aratoase masini de spalat vase de pe piata.

Bosch SPS69T88EU
Masina de spalat vase Bosch SPS69T88EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++, 45 cm, Inox anti-amprenta

In primul rand, inoxul antiamprenta ii ofera un aspect premium care de regula lipseste (chiar si de la masinile care sunt premium). De asemenea, are un afisaj electronic LCD destul de mare si colorat si un panou de control modern si simplu in acelasi timp. Nu spun ca un produs trebuie sa fie cumparat stric pentru cum arata, dar daca vreo o masina draguta, aceasta este una dintre ele.

Bosch SPS69T88EU

Un alt motiv pentru care aceasta masina de spalat vase ar putea fi interesanta este marimea ei. La 45 de cm in latime, Bosch SPS69T88EU este un model destul de mic, porivit pentru bucatariile in care spatiul este considerabil mai redus. Bineinteles, asta inseamna si ca nu va oferi o capacitate de spalare chiar atat de mare. Insa cele 10 seturi pe care le poate spala sunt decente, mai ales date fiind dimensiunile. In interior, masina are trei cosuri, doua in care poti pune si farfurii dar si pahare si unul special facut pentru tacamuri. Paharele au parte de protectie, data fiind natura lor mai sensibila.

Vezi acum pret cu transport gratuit

 

Bosch SPS69T88EU e ok ca functionare, dar parca se putea mai bine

Pentru o masina de calitate premium, asa cum este aceasta, apar si cateva lipsuri care pot sa cantareasca un pic atunci cand ii vom da un rating general. In primul rand, masina nu are un program scurt. Bosch SPS69T88EU are tot felul de setari pentru temperatura apei si apare si functia de incarcare la jumatate, ceea ce scade in tot cazul din timpul destinat spalarii, dar totusi, nu se poate spune ca poti spala in jumatate de ora vase foarte putin murdare, asa cum se intampla in alte cazuri. De asemenea, masina nu are nici filtru pentru autocuratare, o alta caracteristica de regula prezenta la modele premium.

Dar sa trecem si la lucrurile bune. Programele (in afara minusului mai sus precizat) sunt exact cele care trebuie. In numar de sase, ele asigura servicii complete pentru orice utilizator, chiar si atunci cand vasele sunt foarte murdare (de ulei, grasime sau alte lucruri mai greu de scos). Masina are si posibilitatea de programare intarziata, de pana la 24 de ore, ceea ce nu este deloc putin putin. Are si protectie impotriva copiilor, aqua sensor si sistem de dozare a detergentului.

In final, cateva cuvinte despre consumul de apa si energie. Aici chiar nu ai ce sa ii reprosezi lui Bosch SPS69T88EU. Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, si astfel facturile nu vor fi incarcate prea tare (diferente vor exista, bineinteles). In comparatie cu o masina A++, aceasta consuma cu vreo 20 % mai putina energie electrica, ajungand la un total de 190 kw pe an. Nici in privinta apei nu sta rau (9 l pe ciclu), dar aici conteaza si faptul ca este ceva mai mica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Bosch SPS69T88EU este o masina premium, cu cateva minusuri, dar in orice caz una care merita sa fie cumparata. Desi nu este chiar atat de mare, lumea are nevoie si de modele pentru spatii mai mici iar din acest punct de vedere masina reprezinta o solutie excelenta. Si stim cu totii ca orice masina de spalat vase reprezinta o cheltuiala in plus, dar aceasta are marele avantaj de a consuma foarte putin. In aceste conditii, se poate spune ca raportul calitate pret se prezinta bine, mai ales daca stai si te gandesti ca aparatul nu reprezinta un consumator atat de mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply