Bosch SMS25AW00E

Bosch au o oferta variata indiferent de tipul aparatelor despre care vorbim. Cand vine vorba despre masinile de spalat vase, germanii ofera produse premium, dar si unele ceva mai ieftine, desi nu chiar intr-atat de putin costisitoare incat sa fie solutiile ideale pentru cei cu buget mai redus. Bineinteles, asta inseamna si ca nivelul de calitate este unul ceva mai ridicat, ajungand cel putin la medie pietii. Bosch SMS25AW00E (acum la oferta) este o astfel de masina de spalat, una cu unele calitati pe care nu le ragasim chiar la toate modelele, dar si cu minusuri. Cum insa nu s-a inventat aparatul perfect, as spune ca si aceasta are un raport calitate pret decent, mai ales ca este si destul de mare si incapatoare.

Bosch SMS25AW00E

Despre Bosch SMS25AW00E

De regula, masinile de spalat vase au intre cinci si sapte programe. Numarul mai mare este destinat modelelor mai scumpe, in timp ce aparatele mai putin costisitoare se multumesc cu mai putin verietat (desi nu este o regula, pretul fiind rezultatul multor altor caracteristici).

Bosch SMS25AW00E
Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Bosch SMS25AW00E are cinci programe de spalare, dar acestea sunt mai mult decat suficient pentru oricine care nu spala pentru un restaurant (si masina e una pentru acasa, deci e clar ca ajung). Aceasta are setari pentru program standard, eco, intens, de o ora si cu prespalare (ultimul dintre ele este unul mai desosebit, pe care nu il intalnim prea des la masinile de spalat de la noi si care este excelent pentru vasele cu grasime intarita).

Bosch SMS25AW00EPe langa aceste setari, apare si un program scurt, dar si optiunea de programare intarziata. Bineinteles, ele sunt lucruri destul de clasice in ziua de astazi, dar chiar si asa, nu toate masinile le au, mai ales programul scurt. Un alt aspect prin care Bosch SMS25AW00E se diferentiaza de alte modele este prezenta filtrului pentru autocuratare, un alt aspect pe care il intalnesti mai rar. Are si sisteme de siguranta, AquaStop si pentru copii, iar acestea sunt utile in caz de urgenta, cand se opreste apa sau cand copiii vor sa se joace cu masina in timp ce ea merge.

Vezi acum pret cu transport gratuit

 

Un design interesant si capacitate ok

Totusi, nu totul este doar lapte si miere si principala problema a acestui model este consumul de energie. Nu este insa un inconvenient majori, intrucat clasa energetica este A+, dar chiar si asa, sunt multe masini de spalat vase care consuma mai putin decat aceasta. Asadar, Bosch SMS25AW00E ajunge la ajunge la 290 kw pe an, o numar decent dat fiind si faptul ca masina este ceva mai mare, dar se putea si mai putine. La apa consuma 3 metri cubi pe an. Si aici este ceva mai mult, dar in tot cazul, consumul abia se cunoaste pe factura.

Bosch SMS25AW00E este o masina de spalat care arata destul de bine. Este alba, e adevarat, dar are un design minimalist care atrage si care da indicii de modernitate. Afisajul electronic situat lateral este unul mai mic, dar mai elegant. De asemenea, schema de control este simpla, la fel de minimalista, cu doar trei butoane si o rotita pentru setarea programelor folosite.

Si mai mult conteaza insa capacitatea de spalare. In cele din urma, aspectul este un punct important, dar degeaba cumperi o masina aratoasa care spala putin, cand tu ai nevoie de o capacitate superioara. Bosch SMS25AW00E poate sa spele 12 seturi, adica trece un pic de medie. Are doua cosuri cu inaltime flexibila pentru vase si unul pentru tacamuri. Nu lasa nimic la voia intamplarii si asta e bine. Nu il ultimul rand, are si un sistem de protectie pentru pahare, acestea fiind de departe cele mai sensibile obiecte pe care le vei spala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Cred ca Bosch SMS25AW00E este o masina de spalat vase destul de convingatoare. Este adevarat ca are o clasa energetica ceva mai slaba decat alte modele, dar in acelasi timp, este destul de mare si acest lucru compenseaza. Si pana la urma, nici nu incarca facturile chiar atat de mult, desi daca iti cumperi primul model, ar trebui sa fii constient de faptul ca el va consuma la fel de mult ca un frigider, spre exemplu. Un alt element de care trebui sa tii cont este latimea ei de 60 cm, asa ca nu o vei putea monta acolo unde este putin spatiu. In final, conteaza si pretul, care e mai scazut decat in cazul altor aparate de la Bosch. Una peste alte, modelul este recomandat, mai ales pentru cei care vor o masina de spalat fara pretentii prea mari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply