AEG F66702W0P

AEG este una dintre cele mai mari firme germane din industria de electronice si electrocasnice. Aprecierea aceasta nu se refera in mod necesar la popularitatea produselor pe piata de la noi, cat mai mult la diversitatea acestora si la prezenta lor pe pietele internationale. Firma are produse extrem de variate, de la instrumente medicate electronice, la produse de ingrijire personala, la electrocasnice mari. Multe se gasesc si la noi si propun mai mareu un nivel de calitate respectabil. AEG F66702W0P (vezi pretul din promotie) este o masina de spalat vase moderna si destul de mare. Nu este in mod necesar una senzationala, dar cu siguranta propune un nivel de calitate care depaseste destul de mult media, cam din toate punctele de vedere.

AEG F66702W0P

Despre AEG F66702W0P

Nicio masina de spalat vase nu arata chiar spectaculos, asa ca pretentiile nu ar trebui sa fie unele imense. Si totusi, AEG F66702W0P are una aspect decent, oferit in primul rand de afisajul electronic destul de mare si de modern si de panoul de control care il completeaza bine. De multe ori, un panou de control modern inseamna si un aparat mai greu de setat pentru cineva care nu este chiar pus la punct cu tehnologia moderna, dar aici nu e cazul. Are doar patru butoane (doua pentru programe, unul pentru programare intarziata si unul pentru start), deci va fi extrem de simplu de utilizat de toata lumea.

AEG F66702W0P
Masina de spalat vase cu motor Inverter AEG F66702W0P, 15 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

In acelasi timp, AEG F66702W0P este o masina de spalat mare. Chiar daca latimea ei este una normala, de 60 cm (dar necesita un pic de spatiu in bucatarie, deci nu toate vor fi potrivite pentru ea), capacitatea de spalare este mare, 15 seturi de fase. Aparatul este, asadar, recomandat in special celor care stau cu familia, acestia avand cea mai mare nevoie de o masina de spalat cu o astfel de capacitate.

AEG F66702W0P

Programe ok si motor inverter

Motorul inverter este se gaseste, de regula, doar la aparatele premium. Acesta aduce un consum mai mic de energie si un nivel de zgomot inferior. In acelasi timp, aparatul devine ceva mai scump la achizitie, dar cel putin teoretic, ar trebui sa iti recuperezi investitia platind mai putin la facturi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Clasa energetica pe care o are AEG F66702W0P este A++, iar consumul de energie chiar e acceptabil pentru o masina atat de mare. Acesta ajunge la 270 kw pe an, asa ca factura la curent nu va fi prea mult incarcata. Ca apa se consuma 11 l pe ciclu de spalare, o valoare normala data fiind capacitatea.

In ceea ce priveste programele de spalare, AEG F66702W0P are cinci, un numar decent. Exista si masini cu mai multe programe, dar in general cam toate fac lucruri asemanatoare. Asadar, avem program eco, intensiv (aici se numeste pro, dar e tot acelasi), auto, pentru pahare si unul silentios. Setarile sunt simple, trebuid sa apesi pe un buton pana cand se aprinde led-ul de langa programul dorit.

AEG F66702W0P, masina de spalat vase de capacitate mai mare

In acelasi timp insa, mai exista si setari pentru temperatura, in functie de incarcatura. Astfel, paharele pot fi spalate la 45 de grade, in timp ce pentru alte vase murdare, se poate ajunge pana la 70. Exista si posibilitatea de a spala la jumatate din capacitate, dar si aceea de a seta masina de spalat sa porneasca dupa o anumita perioada de timp. Asadar, varietatea nu lipseste si chiar daca la prima vedere cinci programe par putine, daca adaugam toate setarile, AEG F66702W0P incepe sa fie destul de complexa.

In final, masina are si alte caracteristici utile, dar oarecum normale in ziua de astazi. Sistemul AquaStop este prezinta, iar acesta opreste masina daca alimentarea cu apa este si ea oprita. De asemenea, apare si protectia pentru copii. Aceasta masina nu are filtru pentru autocuratare, dar aceasta caracteristica nu este prezenta la toate modelele premium.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

AEG F66702W0P este o masina de spalat pe care ar trebui sa o cumperi in principal pentru capacitatea mare pe care o ofera. Masinile care pot spala 15 seturi de vase nu sunt chiar atat de dese si de regula costa mai mult. Si aceasta o face, dar ofera si un consum mai redus de energie electrica, asa ca lucrurile se compenseaza destul de bine unele cu altele. Are si cateva minusuri, dar in cea mai mare parte este o masina mult peste medie de calitate, cu destul aspecte care sunt premium. De asemenea, nu este un model care incape usor in orice case, dar acest lucru e de asteptat, pentru ca o cumperi tocmai datorita capacitatii mari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply