Arctic AGG6611DTTLX

Mesele depind de modalitatea de gatire a alimentelor, repectiv de aragazul si cuptorul in care le gatiti. De aceea, este important sa acordati importanta functiilor si trasaturilor pe care le are acesta. Pentru o familie, care vrea sa gateasca destul de divers, iar la sfarsitul de saptamana sa aiba parte de o friptura si mese copioase, ar fi util un model cu functia grill si rotisor precum Arctic AGG6611DTTLX. (ACUM la reducere)

Despre Arctic AGG6611DTTLX

Chiar daca pe piata sunt multe oferte, trebuie sa tineti cont de modelele care vi se potrivesc mai bine. Din gama Arctic va prezentam un model destul de modern, care sa vi se potriveasca. Acesta este aragazul Arctic AGG6611DTTLX.

Arctic AGG6611DTTLX
Aragaz Arctic AGG6611DTTLX, Gaz, 4 Arzatoare, Safety Plus, Grill, Timer, Rotisor, Arpindere integrata, Arzatoare cu eficienta ridicata, 60 cm, Inox

Acest tip de aragaz din gama Arctic este de culoarea inoxului. De asemenea, este realizat din inox, avand o rezistenta ridicata in timp. Dimensiunile (IxLxA cm) de 85 x 60 x 60 sunt unele standard, de care trebuie sa tineti cont atunci cand va ganditi sa il cumparati. De asemenea, are si o greutate de 61 kg.

Despre Arctic AGG6611DTTLX

Aragazul Arctic AGG6611DTTLX – despre beneficiile sale tehnice

Citeste si despre Gorenje MO17DW

Plita este una dintre componentele principale ale unui aragaz, iar despre acesta trebuie spus ca este alimentata pe baza de gaz. Numarul arzatoarelor pe care le include acesta este de 4, fiind un model pentru care ar trebui sa opteze cei care au mai mult de gatit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mai trebuie specificat si faptul ca acest model este prevazut cu o aprindere de tip electric a arzatoarelor, aceasta realizandu-se destul de usor. Important de spus este si faptul ca plita sa are si siguranta, care va avea grija sa nu se produca accidente. Plita acestui aragaz dispunde de un gratar care va sustine vasele cat mai bine. In ceea ce priveste dimensiunea arzatoarelor trebuie stiut ca acestea sunt: unul mic, unde veti putea sa pregatiti cafea sau ceai, unul mare, iar doua sunt normale, necesare pentru gatitul divers.

De asemenea, acest aragaz mai are si un cuptor care detine si un grill, acesta fiind util pentru gatitul sanatos. Acesta detine si un arzator in partea de sus, acesta fiind tocmai bun pentru a pregati alimentele apropiate de cele preparate pe gratar. Rotisorul acestuia este util pentru a prepara carnea, asa incat sa aveti cine cat mai gustoase si care sa arate cat mai bine.

Citeste si despre Beko HILG64220S

In ceea ce priveste alimentarea cuptorului acestuia, trebuie mentionat ca se realizeaza pe baza de gaz. Acesta prezinta si un timer, care va va tine mereu la curent cu timpul de prepare al alimentelor. Iluminarea cuptorului acestui aragaz este necesara intrucat va exista o vizibilitate mai buna. Si siguranta acestuia este importanta, intrucat acesta poate provoca probleme destul de mari daca nu este protejat.

Accesoriile sale sunt un capac, dar si o tava pentru cuptor. De asemenea, cuptor mai are si el un gratar pentru a putea aseza alimentele. Panoul pentru protectia butoanelor face si el parte din accesoriile acestui aragaz. Safety Plus reprezinta functia care opreste alimentarea cu gaz a acestuia in cazul in care flacara se stinge din diverse motive.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Arctic AGG6611DTTLX este necesar pentru gatitul cat mai divers si rapid. Pretul sau este tocmai bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply