Beko FSST62110DW

Pentru persoanele care isi doresc un aragaz care sa functioneze pe baza de gaz, insa cuptorul sa fie unul electric, exista multe modele. Insa, trebuie sa va ganditi cat de mult gatiti si daca aveti nevoie de unul cu multe arzatoare. Astfel, daca aveti nevoie de un model cu 4 arzatoare, si care sa aiba functii moderne, sa ofere siguranta si un cuptor dotat, va facem o sugestie. Este vorba despre un model din gama Beko, care are grill, rotisor, dar si multe alte functii importante. Mai exact, acesta este aragazul Beko FSST62110DW, un produs demn de achizitie. (ACUM la reducere)

Despre Beko FSST62110DW

Acesta are un capac ce se aseza atunci cand plecati de acasa pentru a proteja arzatoarele de depunerea prafului. De asemenea, este de culoare alba ceea ce inseamna ca va fi mai usor de asortat. Referitor la marimea sa, aceasta fiind un aspect important , trebuie spus ca este potrivita. Astfel, dimensiunile (IxLxA cm) sale sunt de 85 x 60 x 60 cm.

Beko FSST62110DW
Aragaz Beko FSST62110DW, Electric, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Cuptor electric, 3 functii, Grill, Rotisor, 60 cm, Clasa A, Alb

De mentionat sunt si accesoriile sale, acestea fiind tava standard, gratarul din sarma, dar si compartimentul pentru tavi pe care il are. Protectia pentru copii este alta functie, de care trebuie tinut cont. Duzele pentru GPL fac si ele parte dintre componenetele aragazului.

Despre Beko FSST62110DW

Aragazul Beko FSST62110DW – functiile pe care le incorporeaza

Citeste si despre Beko DTC36610W

Acest model de aragaz are o plita care este alimentata pe baza de gaz. De asemenea, acesta este potrivit pentru intreaga familie, avand 4 arzatoare. Despre cele 4 arzatoare ale acestui aragaz trebuie mentionat faptul ca se vor aprinde in mod electric ceea ce este un avantaj.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un alt aspect important de mentionat este faptul ca detine si siguranta. Arzatoarele aragazului Beko FSST62110DW sunt: unul mare, doua normale si unul mic. Aceste zone de gatit sunt tocmai bune pentru a gati mai divers, precum si cele din interiorul cuptorului, grill-ul, respectiv rotisorul.

In privinta cuptorului acestui aragaz trebuie mentionat faptul ca are inclus si un rotisor. Acesta este util intrucat veti putea gati carnea intr-un mod mai sanatos, iar mesele vor fi mai diverse. Grill-ul este functia de mare utilitate, care va pregati pestele sau cotletele cat mai bine, conferindu-le si un aspect placut.

Citeste si despre Tefal Wizzo QB309838

De asemenea, alimentarea acestui cuptor este efectuata electric, acest lucru contribuind la gatitul mai uniform al alimentelor. Tot despre cuptor mai trebuie spus ca are si un timer, acesta fiind cel care va va anunta care este timpul de pregatire al acestora. Acesta este iluminat, astfel incat sa puteti vedea mai bine care stadiul in care se afla acestea. Precum plita, si cuptorul dispune de siguranta, aceasta fiind foarte importanta pentru a nu avea parte de evenimente neplacute.

Aragazul Beko FSST62110DW include clasa de eficienta energetica A, aceasat fiind destul de economica. High-EfficiencyTM Gas Burner este tehnologia arzatoarelor, aceasat fiind utila intrucat va va ajuta sa gatiti mai rapid.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept urmare, aragazul Beko FSST62110DW este un exemplar recomandat tuturor celor care isi doresc un produs modern pentru bucataria lor. Cu ajutorul acestuia, alimentele vor fi pregatite mai bine. De asemenea, pretul acestuia este destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply