Electrolux EKG51154OX

Daca aveti nevoie de un model cu o capacitate mare, adica cu multe ochiuri si cu un cuptor spatios, va putem sugera un model. Acesta este si usor de controlat si mai are si alte functii utile. Acestea si multe altele il vor face util pentru a putea prepara masa de zi cu zi. Pentru a nu face o alegere gresita, va recomandam aragazul Electrolux EKG51154OX.(ACUM la reducere)

Despre Electrolux EKG51154OX

Astazi, un aragaz este mai modern fata de cativa ani in urma. Asta pentru ca tehnologia a evoluat destul de mult si isi spune cuvnatul si in cazul acestor aparate electrocasnice.

Electrolux EKG51154OX
Aragaz Electrolux EKG51154OX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata plita si cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Dimensiunile (IxLxA cm) de 85.5 x 50 x 60 sunt importante intrucat veti putea sa il asezati in locuri ceva mai inguste. De asemenea, acesta este realizat din inox, culoarea fiind aceeasi. Astfel, din acest punct de vedere, veti aeva avantajul faptul ca va fi mai rezistent si va avea o culoare care se va potrivi incaperii.

Despre Electrolux EKG51154OX

Aragazul Electrolux EKG51154OX – dotarile sale din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Gorenje SB500 W

Un aragaz cu alimentare pe baza de gaz si cu 4 arzatoare este ceea ce are nevoie orice familie care prefera gatitul traditional. Aprinderea este de tip electric, ceea ce inseamna ca il veti utiliza mult mai usor. Are si siguranta, un aspect demn de luat in calcul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Electrolux EKG51154OX avand un arzator mare, veti putea gati supe sau ceva mai consistent, avad o putere de 3 Kw. De asemenea, cel mic este si ele necesar, puterea sa fiind de 1 Kw. Cel normal, are o putere care ajunge la 2 kW. De spus este si faptul ca acesta are un gratar care se va potrivi de minune pentru a aseza vasele pe el.

Trebuie luat in considerare faptul ca acesta are un cuptor care include grill, dar si rotisor. Acest lucru inseamna ca veti putea sa pregatiti carnea si alimentele intr-un mod cat mai sanatos, dar si divers. O caracteristica importanta de mentionat este faptul ca acest cuptor se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce inseamna ca va oferi alimentelor o caldura destul de buna pentru a putea fi preparate. In schimb, pentru a fi utilizat usor acesta se aprinde electric. Nu se poate pune la indoiala siguranta cuptorului, aceasta fiind cea care conteaza.

Citeste si despre Hotpoint LTF11M132C

In privinta dimensiunii interioare a cuptorului aragazului Electrolux EKG51154OX, trebuie spus ca este destul de bun, intrucat are o capacitate de 53 l. De asemenea, mai are si incalzire inferioara, despre care trebuie spus ca este utila in cazul ceor care prepara carnea, pentru a se putea rumeni.

Accesoriile de baza ale acestui model sunt tava aluminiu pentru prajituri, dar si tava prajituri email negru. Mai are si un raft gratar cromat. Capacul acestui model de aragza este din sticla. Usa are panouri din sticla, care sunt usor de curatat. De asemenea, dispune si de un spatiu special pentru a aseza vasele, astfel incat sa le aveti la indemana.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Electrolux EKG51154OX este un produs care se remarca printr-o serie de caracteristici bune. De asemenea, are un pret accesibil, iar capacitatea sa este destul de mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply