Electrolux EKM51351OX

Daca va aflati in cautarea unui aragaz, al carui cuptor sa aiba caracteristicile potrivite, care sa va ajute sa preparati prajituri, in timp ce pe aragaz se afla o supa sau orice altceva, noi va facem o sugestie. Astfel, va recomandam un model bun, fiind vorba despre aragazul mixt Electrolux EKM51351OX.(ACUM la reducere)

Despre Electrolux EKM51351OX

Un aspect important este faptul ca dispune de un material bun, acesta fiind inoxul. De asemenea, o culoare destul de buna pe care o are acesta este argintiul. Dimensiunile (IxLxA cm) pe care le incorporeaza acest model de aragaz sunt de 87.7 x 50 x 60 cm, destul de potrivite.

Samsung 65Q7C
Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q7C, 4K Ultra HD

Acest model de aragaz are o plita a carei alimentare se realizeaza atat pe gaz, cat si electric. Arzatoarele sale sunt in numar de 4, acestea fiind potrivite pentru gatitul de mai multe feluri.

Despre Electrolux EKM51351OX

Aragazul mixt Electrolux EKM51351OX – un model avantajos din multe puncte de vedere

Citeste si despre Electrolux EKG51154OX

Acestea se aprind usor, fiind aprindere de tip electric. De asemenea, este un model dotat si cu siguranta. Acesta dispune de 2 arzatoare normale, alaturi de unul mare si unul mic. Acestea vor oferi mai multa diversitate in ceea ce priveste gatitul. Referitor la puterea lor, trebuie spus ca este dupa cum urmeaza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul cel mare are o putere de 3 kW. De asemenea, cel mic dispune si el de o putere de 1 Kw. In plus, cele 2 arzatoare normale au o putere de 1.5 kW, respectiv 2 kW. Nu ii lipseste gratarul, astfel ca, vasele vor fi sustinute cat mai bine.

Cat despre cuptorul acestui model de aragaz ce apartine gamei Electrolux, trebuie spus ca este de tip electric, avand incorporat si un grill. De asemenea, si aprinderea acestuia tot electrica este. In privinta capacitatii trebuie spus ca este de 56 l, acesta fiind destul de mare.

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Util in vederea pregatirii alimentelor este si ventilatorul pe care il are acest tip de cuptor. Acesta va distribui intr-un mod cat mai uniform aerul, astfel incat sa poata ajunge cat mai bine la alimente. De asemenea, cuptorul mai dispune si de incalzire infoerioara, dar si superioara. Aceasta este un mare avantaj intrucat veti putea sa pregatiti si prajituri, carne sau orice altceva, intrucat se vor prepara cat mai sanatos. Despre capacul pe care il are acesta trebuie spus ca este realizat din sticla. De altfel, are si 2 tavi din email negru pentru prepararea prajiturilor. Un alt accesoriu este si sertarul inferior pentru vase pe care il are acesta, ceea ce este un avantaj. Tot un accesoriu este si raftul din gratar cromat.

Aragazul mixt Electrolux EKM51351OX mai are si alte caracteristici ce trebuie mentionate, precum: usa cuptor usor de curatat, curatarea cuptorului: email negru, orificiu evacuare abur din cuptor, avand si un ochi electric. Avand in vedere faptul ca acest model are panourile usii realizate din sticla, putem spune ca este usor de curatat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, dupa cum se poate observa, acest aragaz mixt Electrolux EKM51351OX este un exemplar utilizat atat pentru a pregati mancare, dar include si un cuptor care dispune de diverse functii, astfel incat ol fac potrivit pentru a prepara prajituri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply